• DOLAR 32.51
  • EURO 34.966
  • ALTIN 2425.024
  • ...

Bir tarafta terör devleti siyonist israil, diğer tarafta ümmet...

Bir tarafta ümmetin kanayan yarası Filistin, diğer tarafta üzerine atalet toprağı serpilmiş ümmet...
...
siyonist terör devleti israil, iki milyara yakın Müslüman`a rağmen fırsatını bulduğu an`da Filistin`e saldırma cüretini nasıl gösteriyor?

Filistine yapılan saldırıların ardından dünyanın dört bir yanında sokaklara dökülen halklar siyonistleri korkutmuyor mu?

‘Elbette ki korkutuyor`... Peki, siyonistler buna rağmen nasıl oluyorda periyodik bir şekilde Filistin`e saldırıyor?

‘Ben sizin yerinize cevaplayayım`...

Hasan el- Benna`ya yardımcılarından biri soruyor: &`;Üstad üç yüz bine yakın taraftarımız var. Neden devrimi gerçekleştirmiyoruz? Üstad`ın cevabı çok manidar;

"Benim üç yüz bin kişiye değil, üç yüz tane Bedir ashabına ihiyacım var”...

Soruyorum iki milyara yaklaşan Müslüman`ın içerisinden üç yüz tane Bedir ashabı çıkar mı? Veya Selahaddin yürekliler çıkar mı? Şayet çıkacaksa Filistinin şu hali ne?

Bir de gelelim siyonistlerin sevindiği Müslüman potrelerine;

siyonist israili bu kadar pervasız yapan ümmetin niceliği değil bilakis niteliğidir. Sloganik bir hayat yaşayanlar, siyonistler tarafından yapılan zulmü gündemine almayanlar, ABD`den aşağı kalır yanı kalmayıpta zulme sessiz kalanlar, zulmü sadece kınayanlardır elbetteki siyonistleri cesaretlendiren...

Halkın Filistin konusunda ne kadar hassas olduğunu bilen yöneticilerin sadece &`;şiddetle kınıyoruz” veya &`;kişi sevdiğinden/dostundan özür bekler” söylemleridir siyonistleri bu kadar gaddarlaştıran...

Bir elinde Filistin bayrağı ötekinde ‘coca cola` olanlar, TV`lere çıkıp sadece ‘konuşanlar` ahkam kesenler ardından gidip ‘fast food` yiyenlerdir siyonistleri bu kadar zalimleştiren...

Müslümanlar sadece boykot`la mı yetinecek? Ya da soruyu değiştirelim. Filistin`in özgürlüğü siyonist terör devletinin ve şak şakçılarının mallarını boykot etmeye mi bağlı? ASLA...

Tabi ki, malları boykot edilecek. Ama sadece boykot`la da yetinilmemesi lazım.

‘Filistinin özgürlüğü=Ümmetin özgürlüğü` tezini kabul etmeyen Müslüman bulamazsınız. O zaman sorun nerde?

Sorun dünyevileşip ulvi makamları unutmakta/unutturmaktadır.

Sorun elimizi değil bedenimizi taşın altına koymamamızdadır.

Sorun yük almaktan ziyade ümmete yük olmaktadır.

Sorun Filistin davasını sadece iki slogan atmakta görmemizdedir.

Sorun Selahaddinler yetiştiremememizdedir.

Sorun hakkıyla Müslümanların dertleri ile dertlenmememizdedir.


Sorun birlik ve beraberliğin getireceği ‘dirliğe` sahip olmamamızdadır.

Sorun... Sorun...

Elbetteki Müslümanlar siyonist terör devleti israile karşı olduklarını ve Filistinli kardeşlerinin yanında olduklarını göstermek için meydanlara inip protestolar yapmalılar. Haklı tepkilerini ortaya koymalıdırlar. Fakat herkes bilmeli ki Filistin`in özgürlüğü Ümmetin bir`leşmesindedir, dirleşmesindedir.

Allah (cc), adeta Filistin`e her saldırı olduğunda istenildiğinde vahdetin sağlanabileceğini bizlere gösteriyor. Ümmet Filistin`e her saldırı olduğunda bir`leşiyor fakat saldırının üzerinden biraz zaman geçtikten sonra herkes tekrar köşesine çekiliyor.

Ümmet olarak hem Filistin`in hem de bütün ümmetin arzu ettiği özgürlüğü elde etmek istiyorsak, bunun ancak bizlerin vahdet içerisinde olmamıza bağlı olduğunu unutmamamız lazımdır.

Allah (cc), Filistin üzerinden ümmeti imtihan ediyor, işaretler veriyor ve kurtuluşun ancak vahdette olduğunu görmemizi istiyor.

Allah (cc),`ın ümmete birlik ve dirlik nasib etmesi duası ile Allah`a emanet olun...

NOT: terör devleti siyonist israilin gerçekleştirdiği bu son saldırıda şehid olan Kassam Tugayları Komutanı Ahmet Said el-Caberi`nin şehadetini ve saldırılarda şehit olan diğer vatandaşların şehadetlerini kutluyor, ailelerine Allah`tan sabırlar diliyorum.