• DOLAR 32.322
  • EURO 35.15
  • ALTIN 2292.96
  • ...

Kutsal Kitabımızda fitnenin katilden beter olduğu yazılıyor. Çünkü fitne insanın hem dünya hem de ahiretini alıp götürüyor. Çünkü fitne, aynı zamanda daha fazla kanın akmasına sebep oluyor.

Kürtlerin dört parçaya ayrılmış bir millet olmaları ve her parçada da çeşitli sorunları olmasından dolayı fitneye çok açık bir pozisyondadır. Ve ne yazık ki hem içeriden hem de dışarıdan onları fitneye sürükleyen çok fitneci var.

Dışarıdan fitneye sürüklemek isteyenleri anlıyorum. Çünkü onlar, bu topraklarda kanın durmasını istemiyorlar. Onların çıkarları bunu gerektiriyor. Çünkü tarihte onlar bu çıkarlara sahip olmak için kanlarını çok akıttılar. Artık kendi kanlarını değil, piyonlarının kanının akmasını istiyorlar.

Ama asıl fitnenin büyüğü, Kürtlerin içinden çıkıp, hakkını savunduğunu iddia edenlerden geldi. Bunlar her zaman Kürt milletinin taşıyamayacağı yükleri sırtlarına vurdular. Elleri boş bir şekilde devletler ve düzenli ordular karşısında savaştırdılar. Evlerinden, yurtlarından ve vatanlarından oldular. Daha önceki hallerinden daha beter bir hale getirdiler. Yeryüzünde Kürtler kadar uzun süre katliam, ihanet ve zulme uğrayan çok az millet vardır.

Bundan daha kahredici olanı ise, bu milleti kurtaracağını söyleyen örgütlerden bazılarının, bu çekilen acılar yetmezmiş gibi, silahlarını kendi milletlerine çevirmesiydi. Milletinin inancını, ağasını, şeyhini, sofisini, dindarını ve kendisini desteklemeyenini düşman bellemesidir. Ve onlara karşı silah kullanmaktan çekinmemesidir. Her fırsatta milletinin kanını akıtmasıdır. Hem de çoluk çocuk, kadın, genç, yaşlı dememeden katliamlara uğratmasıdır. Böyle millet sevgisi düşman başına. Böyle kurtaracaksan düşman dediğinden ne farkın var ki?

İşte bu örgütlerin başında da PKK gelmektedir. PKK eliyle öldürülen Kürt sayısı on binlerledir. Kürtlerin bir kısmı hem siyasi hem de askeri olarak bunlara destek verdi. Ama, onlar ölümden başka bu millete bir şey vermediler. Kürtler destek verdikçe onlar ölümü ve öldürmeyi çoğalttılar. 

Şu anda Kürtlerin yaşadığı dört parçada da Kürtlere saldırıyorlar. Kendilerine destek vermeyen Kürtleri öldürmek için emir almışlar. Daha dün peşmergeye saldırıp beş tanesini katlettiler. Sonra bir kişiyi daha öldürdüler. Şu anda Kürtler için en büyük fitne sebebi olmuşlar. Yakında Kürtler arasında kanlı bir savaşa sebep olacaklar. Bu PKK fitnesi artık dayanılacak boyutları aşmıştır. Nerde varsa, orda kan ve gözyaşı var. Mahrumiyet ve esaret var. Beş altı eski dinozor sosyalistin ve çoğu da Kürt olmayanların yönettiği bu fitne şebekesi, artık Kürtlerin sırtından indirilmelidir. Kürtler bu fitneden kurtulmadıkça kan durmayacaktır.

Kürtleri öldürmek, malına mülküne el koymak, çocuğunu dağa kaçırmak, düzenli orduların önüne yem etmek, kurulu düzenlerini yok etmeye çalışmak ancak düşmanının yapacağı işlerdir.

Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz. Lafları başka olsa da amelleri budur. Allah Kürtleri bu şer ve fitne şebekesinden muhafaza etsin.