• DOLAR 32.551
  • EURO 34.927
  • ALTIN 2428.287
  • ...

Amerika ve israil’in barış planı adı altında sunduğu bu ihanet planı, yeni bir haçlı seferidir.

Filistin’in çoğunu ele geçiren bu ur çetesi, bir avuç imanlı Müslüman’la baş edemeyince şimdi de hain planları devreye sokmak istiyorlar.

Müslümanların Kudüs ve Mescid-i Aksa hassasiyetini bildiklerinden, bunu şeytanca bir kılıfa sokmak istiyorlar. Böylece bölgedeki destekçilerine de gelecek tepkileri milimize etmek peşindeler. Ama onlar bilmezler ki, Allah hainlerin planlarını her daim boşa çıkaracaktır.

Batı tarih boyunca nereye girmişse oraya fitne, fesat ve yıkım götürmüştür. Hiçbir zaman kendilerinden başka kimsenin çıkarını düşünmeyen, bencil ve egoist bir medeniyettirler. Bugün yeryüzündeki bütün akan kanlarda ve yapılan savaşlarda bir taraf illa batı medeniyetidir.

Savaşları barış adına yapar, ahlaksızlığı medeniyet adına yapar, fuhuşu sanat adına yapar, içkiyi, kumarı, uyuşturucuyu bireysel özürlük adına yapar. Nerde bir melanet iş varsa ona bir güzel kılıf geçirerek içinden kanalizasyonunu akıtır.

Bugün kendi nefsine, şehvetine ve şeytanına güç yetiremediği için bunları özgürlük adı altında serbest bırakmış ve dünya medeniyetini alçak bir hale getirmiştir.

Bu batı fikriyatının da derinliklerinde Siyonizm hâkimiyeti vardır. Bugün batı, siyonizmi kutsal görmekte, her düşünce ve inanç eleştirilip hakarete uğrarken, siyonizm aleyhinde tek kelime eden, kendini siyasi lince uğramış bir halde veya zindanlarda bulmaktadır.

Bir avuç Filistinli bu Yahudilerin elinde her türlü katliam, zulüm, işgal ve hakarete uğramakta, dünya devletleri hiç ses çıkarmamaktadır. Şimdi de barış adı altında kalan bir parça vatanları ellerinden alınmaya çalışılmaktadır. Amerika ve kuklaları da buna maddi ve manevi tüm desteklerini vermektedir.

Şer güçleri bilmeli ki tarih tekerrürden ibarettir.

Tarihte biz Müslümanlar ne kadar zayıf kalmış olsak da, söz konusu mukaddesatımız olunca önümüzde duran dev orduları çil yavrusu gibi dağıtmışızdır. Bugün Müslümanların kurmuş olduğu örgütlerle bile baş edemeyenler, yarın onların kurdukları ortak dev ordular karşısında nereye saklanacaklarını bilemez bir halde şaşkına döneceklerdir. Sizin bu zulümleriniz ve talanlarınız bizi bir araya getirecektir. Aramıza ektiğiniz fitne ve fesatlarınızı da kurutacaktır.

Sizin bir planınız varsa elbette Allah’ın da bir planı vardır. Siz Allah’ı kıyamete zorlamayı düşünüyorsunuz ama O sizin kıyametinizi adım adım hazırlıyor. Siz kendi aranızda sınırlar çiziyor, kararlar alıyorsunuz ama yedi kat gökte de sizin sınırlarınız dağıtılıyor ve kararlarınız parçalanıyor. Çünkü siz zalimler topluğusunuz.

Artık bu saatten sonra Müslümanlara düşen, aralarındaki sorunları acil bir şekilde çözüp düşmana yönelmektir. Çünkü onun planları sadece Kudüs ve Filistin’le sınırlı değildir. Sıra ile bütün Müslüman ülkeleri almak için bu ilk adımdır.

Bu yeni bir haçlı ve siyonizm seferidir.