• DOLAR 32.557
  • EURO 34.877
  • ALTIN 2428.003
  • ...

Cuma günü karar duruşmamız vardı. 2008 yılında FETÖ'nün bir operasyonu ile gözaltına alındık. Bizimle alakası olmayan adli bir olaya FETÖ mahareti bir kumpasla bizi de dahil ettiler. Toplamda 45 kişi gözaltına alındı. Bunlardan dokuz kişi tutuklandı. Ben de dahil olmak üzere altı ay sonra ilk mahkemede bırakıldık.

Adana 6. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasına benim de aralarında bulunduğum 23 kişiye toplam 205 yıl hapis cezası verildi.

Daha sonra bu cezalar Yargıtay'a gönderildi. Mahkeme Yargıtay`da devam etti. Yargıtay da FETÖ'nün kontrolünde olduğu için o da cezayı bastı. Ama usul yönünden bir hatadan dolayı dosya bozuldu. Tekrar Adana'ya gönderildi. Adana bir daha onaylayıp gönderdi. Yargıtay`ında ha bugün ha yarın onayacak diye beklerken hükümete önce 17 sonra 25 Aralık operasyonu oldu.

Biz bağıra bağıra FETÖ'nün kumpaslarını zulümlerini anlatırken hükümet kulaklarını bize tıkamış, onlara ise açarak hükmünü veriyordu. Basın açıklamaları ve ikili görüşmelerimizde yapılan zulümleri anlatıyoruz ama kimseyi inandıramıyoruz. Ama iğnenin ucu kendilerine dokununca bu sefer onlara karşı bir operasyon başlatıldı. Ama atı alan Üsküdar'ı çoktan geçmişti. Devlet içeriden ele geçirilmişti.

En son 15 Temmuz darbesi ile bunlar son hamlelerini yaptılar. Elhamdulillah halkımızın direnişi ile darbeye darbe yapıldı. Ondan sonra bu sinsi tehlikenin farkın varıldı ve etkin bir mücadeleye girişildi.

İşte bizim 2008`de kurban olarak seçildiğimiz bu kumpası öyle bir tasarlamışlardı ki içinden kurtulmak mümkün değildi. Düşününüz, sizi almaya gelen kolluk kuvvetleri, onlara emir veren emniyet müdürü, savcı, çıktığın mahkemedeki hakim ve en son seni savunmak için çağırdığın baro avukatı hepsi FETÖ'cü.

İşte biz böyle bir kumpasın içindeydik. Derdimizi kimseye anlatamıyorduk. Duyan da inanmıyordu zaten!

Şimdi yıl olmuş 2018. Dava aynı dava. Suçlamalar da hala aynı. Yargılanmam devam ediyor. Kendi yok ama suçlayıcı zihniyeti dosyada hala yakanı tutmaya devam ediyor. Allah'tan hakim ve savcılar değişmiş de yakayı kurtarıyorsun. Yoksa FETÖ'nün açtığı dosyadan tekrar ceza alıp içeri girmen her an sözkonusu. Şu garabete bakar mısın?

Artık bu ayıba bir son verin. Madem FETÖ terör örgütü. Madem üyeleri örgüt üyesi. Devletin mahkeme salonlarını kullanarak FETÖ adına yaptıkları yargılamaları geçersiz sayın. O zaman bu üyelerin devletin adını kullanarak bize yaşattıkları mağduriyetlere bir son verin. Dosyaları tekrar ele alın. Yaptıkları zulümleri giderin.

2008`de açtıkları kumpas 2018'e kadar devam ediyorsa olan bana oluyor. O davayı yürüten paralel devlet erkanı terörist diye içeri atılıyorsa o zaman beni niye daha yargılıyorsun? Bu yargılama sonucu içeri atılanların mağduriyetini niye gidermiyorsun? En azından yeniden yargılanma imkanı niye tanımıyorsun?

FETÖ varken ceza aldığımız dosyadan FETÖ gidince beraat alıyorsak burada bize yapılmış büyük bir haksızlık var demektir. FETÖ tarafından memuriyetim elimden alınmış, işten atılmış, topluma terörist diye tanıtılmış, perişan olmuşum. Bütün bunların üstüne bir de beraatimi almışken bile hala aynı muameleye tabi tutuluyorum.

Memuriyetime iade edilmiyorum. Ediliyorum bu sefer güvenlik soruşturması geçiriyorum. Soruşturma neticesinde terör örgütünden! yargılandığım çıkıyor. Bu sefer terör örgütünden! yargılandığım için hakkım elimden alınıyor. Çık bakalım işin içinden çıkabilirsen!!!!!

Artık bu mağduriyetlere bir son verilsin. Devlet kendi vatandaşını FETÖ`nün suçlamaları ile yargılamaktan vazgeçmeli. Yeni bir sayfa açılmalı. 15 Temmuz öncesi ve sonrası olarak yeniden bir devlet zihni oluşturulmalı. Kimi yerde Ergenekoncuların, Kemalizmin, Fetöizmin oluşturduğu devlet zihni, bu virüslerden temizlenmeli. Vatandaşa artık bu kumpasçı yapıların suçlamaları ile gidilmemeli.

Bu halk FETÖ`ye, Ergenekon`a bir darbe yaptıysa, devlet de kendi içinde oluşturulan kirli hafızaya bir darbe yapmalı.

Artık vatandaşlarını bu kirli yapıların gözüyle ve zihin kodları ile yargılamaktan vazgeçilmeli. O kadar kirli bir zihin ki bu, önce 205 yıl ceza alıyorsun. Sonra ise suçsuz olduğun anlaşılıyor ve beraat alıyorsun. Fark bu kadar vahim!