• DOLAR 32.574
  • EURO 34.899
  • ALTIN 2435.147
  • ...

Dünyadaki Küresel güçlerin başkanı olarak bilinen David Rockefeller  iki gün önce öldü.

Kimlik kartında kendisini “Dünya Devlet adamı” olarak ilan eden Rockefeller, ABD`nin süper güç olarak dünyayı yönetmesinin arka planındaki organizasyonlarda imzası olan biri.

Vikipedi`de Rockefeller  ailesi hakkında şu bilgiler yer alıyor:

“Rockefeller ailesi, 19.yüzyılın sonları ile 20. yüzyılın başlarında John D. Rockefeller ve kardeşi William Rockefeller ile petrol işinde (Standard Oil) dünyanın en büyük servetlerinden birini yapmış sanayi, politika ve bankacılık işleriyle uğraşan Amerika kökenli ünlü ailedir. Bu aile, ABD tarihinin en güçlü ailelerinden biri olarak kabul edilir. Dünyanın çeşitli yerlerinde burs verdiği bilinen Rockefeller ailesi, Türkiye'den ise Bülent Ecevit ve Deniz Baykal'a burs imkânı sağlamıştır.”

Bu köşeden yayınlanan 21 Aralık 2016 tarihli yazımızda ise ABD ve Batı bloğunun neden Suriye`de savaşın bitmesini istemediğine dair şu tespitlerde bulunmuşuz:

“…Zira söz konusu olan; tarihin sonuna kadar dünya hâkimiyeti iddiasındaki birkaç siyonist-Yahudi ailenin kontrolünde bulunan çok uluslu birkaç şirketin ilahlaştırılmış çıkarlarıdır.

Bunlara dokunmak, savaş sebebidir.

Kelam-ı Kadim'in ihbarı ile her birinin dünyada geçirmek istediği bin yıllık ömür için tesis etmeye çalıştıkları düzendir bu.

O ailelerden birinin başındaki 1915 doğumlu David Rockefeller'e bakmamız yeterli.

102 yaşında, 6 kalp nakli, 3 böbrek ve 2 de ciğer nakli yapılan en yaşlı zengin.

15 trilyon dolara hükmediyor ve “200. Yaş günümü kutlamak istiyorum” diyor.

Bu siyonistin yaşaması, Müslümanların ölmesine bağlı.

İslam'a ve Müslümanlara düşmanlıkta sınır tanımayan bu siyonistin kalp, ciğer ve böbrek nakli için kaç yüz veya kaç bin Müslüman mültecinin ameliyat masasına yatırıldığını biliyor muyuz?”

Resmi rakamlara göre 15 trilyon dolar, ama gerçekte ise dünya servetinin yarısına hükmeden D. Rockefeller`in neden en zenginler listesinde yer almadığını ancak erbapları bilir.

73 milyar dolarlık serveti ile dünyanın en zengin yaşayan insanı olarak kabul edilen Microsoft`un kurucu Bill Gates, bunların yanında yoksulluk değil, açlık sınırında kalır.

Hükmettiği ve her bir kazancı, birçok devletin kazancından çok daha büyük olan yüzlerce şirketten şu tanıdık birkaçı ne demek istediğimizi ortaya koyuyor:

Shell, BP, General Elektrik, Boeing(Uçak firması), Exxon Mobil, Standard Oil, Mobil, Ford Motor, IBM vs.

Rockefeller ailesinin büyükbabası John D. Rockefeller, 1921 yılında CFR`yi yani Dış İlişkiler Konseyi`ni (Council of Foreign Relations) kurdu.

ABD`nin önde gelen şirketlerinin yöneticileri ve devletin üst düzey politikacıları bu kuruluşa üye idi. Görünüşte bir  "think-thank” (düşünce) kuruluşu idi.

Ancak "İlluminatinin Babası" olarak da kabul edilen David Rockefeller`in kontrolündeki bu yapılanma, BM, NATO, Dünya Bankası, IMF dahil birçok uluslararası kuruluşa doğrudan hükmeden bir yapıya sahiptir.

 “Truman Doktrini” çerçevesinde Marshall Yardımı üzerinden bir ahtapot gibi Türkiye`yi kolları içerisine alan CFR, 27 Mayıs 1960 İhtilali ile başlayan bütün darbelerin arkasındaki gizli güçtür.

Zira bu güç, dünyadaki düzeni değiştirmek, dinsel inançları, devletleri yıkmak, kendi hakimiyetlerini oluşturmak istemektedir.

Yeni Dünya Düzeni, Dünya vatandaşlığı gibi kavramlar üzerinden yaygınlaştırılmaya ve meşrulaştırılmaya çalışılan korku imparatorluğunun asıl adı ise D. Rockefeller`in bir ara ağzından kaçırdığı “Dünya İmparatorluğu”dur.

Bunun açıktan söylenmeyen asıl adı ise, Büyük israil Devleti'dir.

Liberal bireycilik kavramı üzerinden hiçbir kutsal tanımayan hedonist(zevkçi) ve nihilist(hiççi) bir nesil oluşturmak isteyen bu ürkütücü şeytani yapı, Hollywood hokkabazlığı üzerinden her türlü toplumsal mühendisliği yapmaktadır.

Merhum Şeriatî'nin ifadesi ile kitleleri bilinçten uzaklaştırıp sadece anlık zevklerine odaklayıp eşekleştirerek direnç kırılmasına uğramış, haşhaşî yığınlar oluşturma peşindedir.

Soğuk Savaş`ın sona ermesinden bu yana İslam coğrafyasında meydana gelen hiçbir hareketlilik veya çatışma bu gerçeklikten bağımsız değildir.

Bazen bir diktatörü devirme, bazen de bir ülkeye demokrasi ve barış götürme kılıfı altında coğrafyamızı kan gölüne dönüştüren, bu gücün ta kendisidir.

Bu güç, simgelere çok önem verir.

Fırat, Dicle, Nil ve 1 Dolar.

15 Temmuz'la özdeşleşen 1 Dolar'ın arka yüzündeki piramid ve göz.

Ve Novus Ordo Seclorum yazısı, yani Yeni Dünya Düzeni veya Tek Dünya Devleti

İşte bu gücün başındaki tağutlardan biri, Aziz ve Cebbar olan Allah`ın gücüne yenik düşerek salı günü öldü.

Kadir-i Mutlak olan Rabbimden dileğim, dağları bile yerinden oynatacak hile ve tuzaklarını da O`nunla birlikte gömmesi ve Müslümanları ateş çukurunun başından uzaklaştırmasıdır.