• DOLAR 32.602
  • EURO 34.792
  • ALTIN 2499.363
  • ...

AB/D, halklarıyla uzlaşan, onların menfaatini önceleyen maşa veya kukla olmamış bütün, yönetim, hareket, camia, cemiyet ve örgütlerle çatışmıştır. Özellikle İslam coğrafyasında halkının teveccühünü görmüş, seçimle iş başına gelmiş ve tercihini batıdan değil halktan yana kullanan yönetimleri görünce cin çarpmışa dönüyor.

Bilakis ismiyle de, cismiyle de kral olan diktatör, gerici yönetimlerle oldukça iyiler.

Cezayir`de %80 oy almış FIS`ı darbeyle devirdiler. Tunus`ta Nahda`yı hile hurda ile yönetimden çekilmeye razı/mecbur ettiler. Sudan`ı iç savaş ile ikiye böldüler. Mısır`da Suud Hanedanı ve AB/D, Sisi darbecisini alenen finanse edip destekleyerek % 52`lik bir oranla seçimi kazanan Muhammed Mursi ve İhvan`ı devirmediler mi? Bir kınama veya endişe ifadesi bile sadır olmadı bu çakallardan. Bütün çabalarına rağmen iç fitne ateşini yakamadıkları, seçimlerle iş başına gelen İran yönetimini eski Şahlık sistemine geri çevirmek için baş vurmadıkları bir yöntem mi kaldı. Seçimle iş başına gelen Hamas`ı yine terörist ilan edenler bu put yiyen çok demokrat! Hıristiyan aleminin çakalları değil miydi? Her seferinde Lübnan seçimlerini geçersiz kılmak için her bir şeytanlığa başvuran bu batılıların çirkin yüzünü köyümüzün bilmem hangi hayvanından sadır olmuş malzemeden yapılmış “demokratik” maske ile maskelemeli değerli dostlar.

Yine 15 Temmuz Darbe Girişimi`nin destekleyicisi ve planlayıcısı oldukları çok açık değil mi? Siz inanıyor musunuz ki dünyanın en ücra köşesindeki bir hareketi bile kontrol etmeye çalışan AB/D`nin Türkiye gibi önemli bir ülkede bu kadar etkin ve Pensilvanya`da oturan bir adamı başıboş bıraksın. Peki siz bu adamın darbe teşebbüsünü AB/D bilgisi dışında yapacak kadar saf olduğuna inanır mısınız? Bu iddialar ancak insan aklıyla alay olur.

Kendilerinin terör dedikleri PKK/PYD gibi yapıları da meclislerinde ağırlayacak kadar ikiyüzlüdürler bunlar.

Amâ bir müslümanı zindanda yıllar süren utanç verici işkence yöntemleriyle öldürecek kadar İslam`a düşman olan AB/D, nasıl oluyor da “İslami bir hareket” dediği FETÖ`yü bu denli koruyup kolluyor. % 52 ile seçilmiş “müttefik” bir yönetime karşın darbeci bir “İslami hareketi!” koruyup kollaması alışagelinen bir şey mi. Biz onların Hamas, İhvan, Hizbullah gibi İslami hareketleri terörist ilan etmek için hangi derelerden hangi pis suları getirdiklerini iyi biliriz. Ancak darbeci İslamcılarımızı! bu kadar korumaları göz yaşartacak cinstendir.

Bu gün de top yekûn bizim ayrana cacık olmak için “hıyar”laşmışlar. Siz bunların bir defacık olsun bizim “hayır”ımızı düşündüklerine şahitlik ettiniz mi dostlar! Bir “hayır” işlediklerini gördünüz mü bu hayırsız Batı`nın.

Öyle ise kendi adıma;

AB/D`ye karşı bütün hata ve eksikliklerine rağmen kardeş bildiklerimize “evet”.

İtelenip öteleniyorsam da safımın netliği için “evet”.

Kuyuya atılmışsam da zor zamanlarda kardeşlerimi zalimlere tercih edeceğim bilinsin diye “evet”.

Çifteleyen ve ısıran atlar ve itler salıverildiği halde ben halen zindanlarda unutulmuşsam da ıslahatçı ve maslahatçı olduğum bilinsin diye” evet”.

Dilim ve delilim yok sayılıyorsa da derdim ve yurdum bilinsin diye “evet”.

Yetim bırakılmışlığıma rağmen kardeşinin imdadına “yettim gayri!” deyip koşanlardan olduğum anlaşılsın diye “evet”.

Kalbî kırılmışlığıma rağmen kalpler ısınsın diye “evet”.

Zikrinde “biz” eksik olmadığı halde unutulmuş bir “ben” var bilinsin diye “evet”.

Yaralarının kurtçuklarını doyurmakla meşgul bir Eyyup varisinin var olduğu bilinsin diye “evet”.

Kabil`e, Kahire`ye, Gazze`ye, Bağdat`a, Şama, Kabil`e, Beytullah`a bir umut ışığı olur mu diye “evet”.

Fitne azalır mı diye “evet”.

Elini emanetimize uzatan elin elleri necis gavuruna karşı, haksızlık yapsa da kardeşim için bin defa “evet”.