• DOLAR 32.607
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2426.09
  • ...

Bu ümmet var olduğu günden bu yana böylesine büyük çapta bir ihanet görmemiştir. Suud sarayının başını çektiği kralların ihanetinden söz ediyorum. Öyle ya başka hangi ihanet olabilir?

Amerika`nın önderliğinde israille Camp David anlaşmasını imzalayan ve hayatına mal olan Enver Sedat`ın ihaneti bile bunlarınkinin yanında bir hiç kalır. Çünkü onunla beraber bu anlaşmayı imzalayan ve birlikte Nobel barış ödülü alan Menahem Begin de ihanet ettiği iddiasıyla, Müslümanlara taviz verdiği iddiasıyla fanatik bir yahudi tarafından öldürülmüştür.

Yani Körfezdeki kralların Amerika ve israile bu ümmeti satıp, elini kolunu bağlaması, bu yetmiyormuş gibi ümmetin servetini akıtması görülmemiş bir olaydır.

Bütün bunların ardından Trump denilen şarlatan bunak Kudüs`ü Siyonist terör devletin başkenti olarak tanımaya hazırlanıyor.

Bunu Körfez krallarının ihanetinin ardından yapmaya yeltenmesini ister kralların şahsında İslam ümmetiyle alay kabul edin, ister ihanetin tabii seyri kabul edin, hepsi de bir birinden acıdır.

Zaten bu noktaya gelmezden önce terör devleti ardı ardına yeni yerleşim yerleri açıyor. Başta Birleşmiş Milletler olmak üzere hiç kimseyi dinlemeden gasp eşkıyalığını sürdürüyor ve Kudüs`ü parça parça iltihak ediyor, kendisine merkez ediniyor.

Öyle ya kendisine gık çıkaran yok. Ümmet birbirini boğazlarken ya ne yapacaktı bu terör devleti, ne yapmasını bekliyordunuz?

Belki yarın Trump`ın bu ilanını ilk tanıyacak olanlar da onlar olacak. Baş Bel`amları tarafından amca oğulları olarak tanıdılar bile.

İçimi yakan nedir biliyor musunuz? Kâbe imamlarından Şeyh Sudeysi`nin Amerika`daki görüntüleri ve Trump`a biat konuşması. Hepimizin hiç durmadan Kur`an tilavetini dinleyip durduğumuz bu hainin ihaneti gerçekten kahretti beni.

Kudüs, Amerika`nın bunak şarlatanı tarafından başkent olarak tanındığında acaba onların beklentilerinin tam aksine bir tesir yapar mı dersiniz?

Araplar kitleler halinde hain yöneticileri karşısında kıpırdamaya başlarlar mı, yeter artık derler mi?

Ve daha da önemlisi, kendi halklarının tahammül sınırlarının sonuna geldiklerini düşünerek hain krallar ihanetlerinden dönerler, ümmete yaptıkları bu ihanetlerini bozarlar mı dersiniz?

Şimdilik son ümidimiz budur. Aksi takdirde Arap dünyasından beklenen tepki gelmezse, bizler bir göbek dışarıda kalırız.

Allah korusun “Size ne oluyor, bizler amca çocukları olarak bir birimizden hoşnutuz” derlerse ne yapabiliriz?