• DOLAR 32.372
  • EURO 34.964
  • ALTIN 2325.233
  • ...

Selam sana imanın ve sevdanın kalesi Batman!

Selam sana imanın fışkırdığı, sevdanın kaynayıp durduğu Batman!

Selam sana edebin, iffet ve hayânın sembolü Batman!

Selam sana Muhammedi Sevdanın dalga dalga ülkenin dört bir yanına yayıldığı Batman!

Selam sana bağrından liderler çıkaran, rehberler çıkaran, şehitler çıkaran Batman! Selam sana Gercüş!

Selam sana bütün bunlar için bedel neyse onu ödeyen Batman!

Selam sana bağrından âlimlerin, seydaların fışkırdığı güzel Batman! Onların aldığı kararlarla, gösterdiği tavırla ümmetin yüreğine su serpen Batman`a selam olsun!

Aldığı firasetli kararlarla ümmetin bir anda muhabbetini celbeden, Müslümanlara ümmet olmanın ne anlama gösteren Batman`a selam olsun.

Selam sana Türkiye`nin dört bir yanına ilim öğretmeleri için, iffet ve hayâ öğretmeleri için Hocahanımlar, âlimeler gönderen Batman!

Selam sana küfrün hesaplarını alt üst etmekte olan Batman!

Selam sana gözüne bakılan, vereceği işarete bakılan Batman!

Batman hiç böylesine muhteşem olmamıştı. Keşke bir imkânımız olsaydı da yukarıdan görüntüler alınabilseydi. Platformdan baktığınızda kalabalığın arkası kesinlikle görünmüyordu. Yine çok önemli bir husus; erkekler hiç bu kadar olmamıştı, bayanlar her zaman ve her yerde çoğunluktaydılar. Ama bugün Batman`da erkekler önceki yıllara göre en az ikiye katlamıştı.

Müslümanların coşkusunun böylesine zirve yaptığına daha önce şahit olmamıştım.

Anlaşılan odur ki son bir yıl içerisinde bu ülkede olup biten olaylar Müslümanları bu noktaya getirmiştir.

Siz buna bir de soysuzların son günlerdeki Kutlu Doğuma çemkirmelerini ekleyin, o zaman bu ihtişamın sebebini biraz daha iyi anlarsınız. Bu soysuzların Kutlu Doğum düşmanlıklarına cevap vermeyi, tartışmaya katılmayı lüzumsuz görüyorum. Sadece bu Pazar günü Peygamber Sevdalıları tarafından seksen bir noktada düzenlenen etkinlikler yeter. Siz buna bir de başta Diyanet olmak üzere diğer kardeşlerimizin etkinliklerini ekleyin.

İslam bugün yeryüzünde yeniden dirilişe geçmiştir. Müslümanlar bu işi yaparken de Resulünü, yani en somut hayat tarzını öne çıkarmak suretiyle yapmaktadır. Çünkü onun dışındaki her şey soyuttur, her türlü yoruma açıktır, saptırılmaya müsaittir.

Sonra bu işin içinde sevda yoksa hiç bir yere varılmaz. Yani Peygamber Aleyhisselam`a olan sevginin ortaya çıkarılması, izhar edilmesi en büyük bir enerjinin elde edilmesidir. Bunu bilmeyenler söz konusu enerjiyi asla hissedemezler.

Enerjileri olmayanlar ise hareket etmekten mahrum kalırlar. Bu en basit bir fizik kuralıdır.

Hareket halindeki Batman`ı yürekten tebrik ediyoruz.