• DOLAR 32.562
  • EURO 34.913
  • ALTIN 2429.191
  • ...

Gerçekten Allah sizden razı olsun. Zaten sizler de sadece bunun için varsınız, sadece ve sadece Allah`ı kendinizden razı etmek için çırpınıp duruyorsunuz.

Hem de ta baştan beri Allah rızası dediniz, ümmetin maslahatı dediniz, ümmetin menfaati dediniz, başka bir şey demediniz. Hiç bir zaman küçük hesapların adamı olmadınız, bunun için pazarlıklara girmediniz.

Bugün bir şey çok net ve berrak bir şekilde anlaşılmıştır ki; sizin katkınızdan dolayı ümmetin yüzü gülmüştür, şer güçlerin sevinçleri kursaklarında kalmıştır.

Emperyalistler dünyada hiç bir seçimi, hiç bir referandumu böylesine dikkatle izlememişti. Kendilerini böylesine yakından ilgilendiriyordu. Onun için bu neticeye katkı sağlayanları kutluyoruz.

Tamamı olmasa da despot 12 Eylül anayasasının bir bölümü sizin aldığınız karar ve bu karar istikametindeki çalışmalarınızla aşılmıştır.

Sizin katkınız hiç kimsenin inkâr edemeyeceği somut rakamlarla ortadadır.

Bugünden sonra Türkiye`deki bütün ortaklıklar yeniden gözden geçirilmek durumundadır. Bundan sonra kimlerin kimlerle birlikte yürümesi gerektiği yeniden düşünülecektir. Ülkenin ve yaşadığımız coğrafyanın dertlerine çözüm getirilirken pergelin sağlam ayağı neresi olacak, işte bu gün yüzüne çıkmaktadır.

Peygamber Sevdalılarının içinde olmadığı veya onların tespitlerinin yer almadığı çözüm yollarının zaman kaybından başka bir şey olmayacağı bugün daha net anlaşılacaktır.

Sizler şu anda yaptığınızın, bu şerefli görevin karşılığını sadece Allah Teala`dan bekliyorsunuz. Birilerinin nankörlüğü, birilerinin devam etmekte olan körlüğü sakın sizin moralinizi bozmasın.

Eğer Allah`ın muhabbetini kazanırsanız bu size yeter. O sizi sevdireceklerine sevdirecektir zaten. Hem sizi sevdirirken sadece son yaptığınız hayırlı kararınız ve hayırlı koşuşturmanızdan dolayı değil, sizin geçmişten beri hep aynı şekilde ümmetin menfaatini ve maslahatını düşünenler olduğunuzu gösterecektir.

Daha da önemlisi; siz bu şekilde sadece ve sadece Allah`ın rızasına yoğunlaştığınız müddetçe başta bu ülkede, daha sonra da ümmet coğrafyasının genelinde Allah (cc) sizlere şerefli misyonlar yükleyecek, hayati görevler verecektir. Bu ümmetin şu coğrafyada boğuşa geldiği problemleri umuyorum ki sizin elinizle çözecektir. Yeter ki ihlas ve samimiyetinize halel getirmeyin, yeter ki yaptıklarımızı küçük dünyevi menfaatlere satmaya yeltenmeyelim.

Yani küçük oynamayalım ve küçülmeyelim.  Bugünlere nasıl ki sabır ve direnişle gelinmişse bundan sonra da aynı şekilde devam edecektir. Elhamdülillah doğru yoldayız, yolumuza devam ediyoruz.

Nerede kalmıştık, Kutlu Doğum diyorduk öyle değil mi?

Xûda ji we razî be!