• DOLAR 32.501
  • EURO 34.817
  • ALTIN 2489.298
  • ...

Hakkınızda hazırlanan iddianamede 15 Temmuz darbesi başarılı olsaymış on gün sonra Türkiye`ye geleceğiniz belirtiliyor. Nereye geleceğiniz o kadar önemli değil de, Akıncı Üssünde size bir yer hazırlandığının görüntüleri de verildi

Yıllardır yazıldı söylendi İmam Humeyni gibi geleceğiniz, milyonlar tarafından karşılanacağınız. Geçen yıl “İmam Humeyni gibi gelmek mi, Şah gibi gitmek mi” diye de yazmıştım.

Gerçekten çok merak ediyoruz, 25 Temmuzda gelecek miydiniz?

Önce darbenin başarılı olması ne anlama geliyor, nasıl olunca başarılı olacaktı?

Başta cumhurbaşkanı ve hükümet üyeleri olmak üzere iktidar mensuplarının önemli bir bölümü öldürülmüş, bir kısmı derdest edilip hapse atılmış olacaktı.

Bu arada size göre halk bütün bu olup bitenleri evinden sessizce izleyecekti veya çok az bir kısmı sokağa çıkacaktı ve onların da hesabı görülecekti. Yani milyonlar yollarına dökülecek seni karşılayacaktı öyle mi?

Yüz yıldan fazla bir zaman yolunu gözlediği, bir gün öncesine kadar hararetle desteklediği iktidarı bu millet bir anda terk ederek senin safına geçecekti öyle mi? Bu millet bu kadar ahmak veya bu kadar korkaktı, zoru görünce hemen dönecekti öyle mi?

Acaba nasıl bir gelişiniz olacaktı? Amerikan savaş uçakları eşliğinde, Avrupa semalarına geldiğinizde de Almanya ve İngiltere uçaklarının da katılacağı görkemli bir uçak filosuyla mı inecektiniz galiba? Tarihe geçecek bir iniş olacaktı öyle değil mi?

Yere ayak basmadan önce havadayken ne söyleyecektiniz Türkiye`ye? Öyle ya, bütün gözler üzerinizde olacaktı.

“Amerika adına sesleniyorum, israil namına konuşuyorum, teslim olun, yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Her taraf ele geçirilmiştir! CIA adına, MOSSAD adına lütfen!”mi diyecektiniz?

Akıncı Üssüne ışık gösterileri arasında inerken bu esnada Peygamber Efendimizin de size eşlik ettiğini mi söyleyecektiniz? Hani yaptığınız bütün küfür ve ihanetlerde O`nun hep sizinle beraber olduğunu, O`na danışmadan, O`nunla görüşmeden hiç bir şey yapmadığınızı söylersiniz ya?

İmam Humeyni gibi gelmenizden söz edildi hep. Onun gibi seni de milyonlar karşılayacaktı öyle mi? Mesela kimleri bekliyordunuz?

Yıkmaya çalıştığın iktidarı ayakta tutan milyonların bir anda senin yollarına döküleceğine mi inanıyordun? İslami camialar senin için Akıncı üssüne mi yığılacaktı?

Kendilerine karşı kin ve düşmanlıkla dolup taştığın İsmailağa cemaati mi karşılayacaktı seni? İskenderpaşa cemaati mi, Erenköy cemaati mi, Semerkant cemaati mi? Her birine kumpaslar kurup durduğun risalei nur camiası mı karşılayacaktı seni?

Yoksa Peygamber Sevdalıları mı? Yıllarca kan kusturduğun, yuvalarını yıktığın, zindanlarda çürüttüğün Peygamber sevdalıları mı karşılayacaktı seni?

Hesabını nasıl yapmıştın? Gördüğün gibi bu aziz millet senin darbe teşebbüsüne karşı topyekûn ayağa kalktı, yüzlerce şehit ve binlerce yaralıyla karşı koydu.

Gerçekten merak ediyoruz; başarıya ulaşmış olman için kaç yüz bin, kaç milyon müslümanı katletmeyi kafaya koymuştunuz?

Senin 25 Temmuzda Türkiye`ye gelmek istemenin anlamı bu değil midir?

İslam dünyasının kalbini emperyalizme teslim etmek, küfür dünyasına bayram ettirmek, İslam Ümmetini mateme boğmak değil midir?

Bu düşüncelerle bir daha soruyoruz; 25 Temmuzda gerçekten gelecek miydin?