• DOLAR 32.513
  • EURO 34.606
  • ALTIN 2499.985
  • ...

Hafızanızı yoklayın, ikiz kulelerin vurulduğu günlere gidin. Cevaplanması gereken soruların başında “bunu kim yapmış olabilir?” sorusu geliyordu.

Hatırlarsanız ortaya atılan ihtimallerin başında Japonya, Vietnam, Kore gibi devletlere ait “uyuyan ve kendisini unutturan örgütler” söz konusu edilmişti.

Bu konularda bilgi birikimimiz olmadığı için hep mesafeli durduk.

Fakat bildiğimiz bir şey vardı; Amerika dünyada nice milletlerin ve ülkelerin canını yakmıştı, zaten ilk etapta uzak doğudaki ülkelerin akla gelmesinin sebebi de budur.

Bugün dünyada görünen ve bilinenlerin dışında çok daha fazla Amerikan Düşmanları vardır. Çünkü ikinci dünya savaşıyla birlikte Amerika dünyaya askeri gücünü göstermiş ve göstermeye devam ediyor.

Yani demek istiyoruz ki bugün Amerika’ya en çok dost görünenlerin bile içlerinde sakladıkları bir düşmanlıkları vardır.

Şimdi sorumuza gelelim; Amerika’ya düşman olanlar ne yapmalıdırlar?

Viraneye dönmüş ülkeler ne yapmalıdır, ocakları sönmüş, yürekleri yanmış insanlar ne yapmalıdır?

Müslümanlar ne yapmalıdır Amerika’ya?

Iraklılar, Afganlar, Filistinliler, Afrikalılar ne yapmalıdır?

Bu ülkeler devlet olarak hiç bir şey yapamıyorsa yüreği yanan Müslüman bireyler ne yapmalıdırlar?

“Zulme ve katliama uğramış bir Müslüman olarak ben Amerika’ya mutlaka ve mutlaka bir şey yapacağım, şimdi siz söyleyin, ben ne yapmalıyım” sorusuna bilenler cevap vermelidirler.

Başta ikiz kulelerin vurulması olmak üzere birçok eylemde eylemciler sivilleri öldürmekle itham edildiler.

Ne demek istiyorsunuz, ne yapmalılardı? Akdeniz’den bir tekneye biraz silah yükleyerek okyanuslardan Amerika’ya ulaşıp kıyıdan bir askeri hedef bulup saldırmaları mı gerekirdi?

Veya üzerine bir sineğin dahi yaklaşması mümkün olmayan uçak gemilerine veya askeri üslerine karşı mı eylem yapmaları gerekirdi, böyle yapınca mı erkekçe olurdu?

Bizimkilerin de anında iştirak ettikleri “sivilleri öldürüyorlar” korosu özellikle siyonist terör devletinin kullanageldiği büyük bir koz. Allah aşkına işgalci siyonist askerler azgınlıkta ve kudurmuşlukta sivil yerleşimcilerin eline su dökebilirler mi?

Yani demek istiyoruz ki ey sarıklı hocalar, ey kanaat önderleri, ey siyasiler, ey askeri uzmanlar, ey ekranların demirbaş akıldâneleri! Ben tartışılmaz bir Amerikan düşmanıyım, söyleyin ne yapayım, neyi tavsiye edersiniz?

Benim bu sorumu ve vermeye çalıştığım cevabı biraz garip karşılayabilirsiniz ama iyi düşünün, bütün çözüm yolları etkin bir Hilafete çıkmaktadır.