• DOLAR 32.56
  • EURO 34.853
  • ALTIN 2431.081
  • ...

“Kendi başını yesin, belâsını kendinden bulsun inşaallah!” diye çokça temennide bulunmuşumdur.

Aslında ona sapkın, moruk, hırs küpü demekle Amerika’nın geri kalan yöneticilerini temize çıkarttığım akla gelmesin, al birini vur ötekine.

Fakat ilk günden beri bu adam çok kimse gibi beni hep tedirgin etmiştir. Böylesine hırslı, ihtiraslı bir adam görülmemiştir. Bu arada azimle hırs birbirine karıştırılmamalıdır.

Egoizm,  bencillik bir adamda ancak bu kadar tecessüm edebilir, heykelleşebilir. Görevi devralırken yaptığı konuşmada tam 256 defa ‘ben’ dediği, diğer yöneticileri aynı bencillikle hakaretlere boğduğu medya tarafından tescil edilmiştir.

“Binlerce kilometre uzaktaki bir adamın sapkınlığı ve bencilliği bizi ne ilgilendirir, dünyada sadece o mu var?” diyebilirsiniz. Fakat unutmayınız bu hırs küpü sapkın adam ABD başkanıdır.

Biraz daha açalım; bu sapkının elinin altında dünyayı bir anda mahvedecek silahlar var. Nükleer silahlarla donanmış uçak gemileri coğrafyamızdan çıkmadığı gibi yine nükleer başlıklar taşıyan ağır bombardıman uçakları da Basra Körfezi ve bölgemizdeki uçuşlarını aralıksız sürdürmektedir.

Unutmayalım 20 Ocak’a daha çoook günler var, korkarım bir türlü bitmeyecek bu günler. Serseri mayın gibi ortada dolaşan bu sapkın moruğun ne yapacağı hiç belli olmaz.

“20 Ocak sonrası bundan iyi mi olacak, yerine geçecek adamların bunu aratmayacağı ne malum, özellikle Türkiye hakkındaki menfi düşünceleri bilinmiyor mu?” denilebilir.

Fakat hiç olmazsa onların bir öngörülebilir halleri var, ne yapacaklarını bildirirler, herkes ona göre gardını alır.

Şu 6 Ocak bir anlamda Allah’ın bir lütfudur, dışarıyı yakmadan kendini yakmıştır. Şu andan sonra dış dünya için yapacağı her çılgınlık ABD’nin kendi içinde kabul görmeyecektir, artık kendi derdine düşmüştür.

Bir şeyi daha öğrenmiş durumdayız; Emperyalist süper güçlerin hakkından kim gelebilir, bunları kim mağlup edebilir şeklinde ümitsizce düşünenlere Allah bir ışık yakmıştır; Allah itini itine boğdurarak da bu işi yapabilirmiş.

Rabbim bütün Müslümanları ve bütün mazlumları başta Amerika olmak üzere emperyalistlerin şerrinden korusun.