• DOLAR 32.352
  • EURO 35.12
  • ALTIN 2309.78
  • ...

Hiç durmadan konuştuğu, yanlış yerlerde yanlış adamlara konuştuğu, dolayısıyla çokça hata yaptığı için, İslam’ın ve Müslümanların şeref ve haysiyetiyle oynadığı ve izzetine halel getirdiği için Cübbeliye ne söylenecekse söylemiştik.

Gelelim “Atatürk hakkında ne düşünüyorsun?” diyerek Cübbeliyi avcıya kurban etmek için üzerine varan, yakalatmak için pusu kuran, köşeye sıkıştıran av köpeğine!

Seni ne ilgilendirir kimin ne düşündüğü müptezel herif?

Sen kim oluyorsun da başkalarını sorgulama hakkını kendinde görüyorsun?

Söyle, kimsin sen?

İşgal kuvvetlerinin sorgulama görevlisi gibi bu ülkenin dindar insanları üzerinde tahakküme yeltenen, kendisinde Müslümanları mahkum etme yetkisi olduğunu zanneden böylesi müptezellerin havlama dönemlerinin bittiğini zannediyorduk, yanılıyor muyuz yoksa?

Aslında av köpeğinin bile bir haysiyeti ve uyduğu kurallar vardır; bir av mevsiminde ve bir avcının maiyetinde göreve çıkar.

Görebildiğimiz kadarıyla Cübbeliyi pusuya düşürmeye yeltenen av köpeği, bu işi ne mevsiminde ne de bir avcının maiyetinde yapıyor. Zannedersem; “hele ben avımı avlanmaya hazır, bir avcının hedefi haline getireyim, elbette onu gören bir avcı olur” düşüncesinde, yani ben bu adama Atatürk aleyhinde bir şeyler söyleteyim, elbette onu dinleyen savcılar çıkar diye düşünüyor.

Yok eğer aleyhinde değil de Cübbelinin yaptığı gibi lehinde bir şeyler söyletirse o zaman da dindarları kahretmenin, boyun eğdirmiş olmanın zevkini yaşamış olacak.

Kendisinin kim olduğunu zannediyor bu küstah? Av köpeği dedim ama onun da bir şerefi, özellikle uyduğu kuralları vardır.

Acaba bu av köpeği kendisinin nasıl bir av köpeği olduğunu zannediyor? Şefler döneminin mi, Kenan Evren veya 28 Şubat günlerinin bir av köpeği olduğunu mu sanıyor?

Seyyar darağaçları eşliğinde Anadolu’yu dolaşan Kılıç Ali ve diğer cellatların av köpeği mi sanıyor?

Müslümanlar!

Dikkat edin, birileri Cübbelinin şahsında Müslümanları dövmeye, mahkum etmeye yelteniyor, buna fırsat vermeyelim, bizim meşrebimizden değildir diye buna göz yumamayız.

Unutmayalım, cübbe de bizimdir, sarık da bizimdir, sakal da bizimdir, nihayetinde Cübbeli de bizimdir.

Fakat şu av köpekleri bizim değildir!