• DOLAR 32.569
  • EURO 34.921
  • ALTIN 2430.042
  • ...

Faşist israil işgalcisi tam zirvedeyken yıkılacak. Devletlerin, milletlerin ömürleriyle ilgili sosyolojik kanunlar vardır. Gelişirler, yükselirler ve daha sonra gerileme dönemleri başlar, zayıflarlar ve bir gün gelir yıkılır giderler.

Allah’ın bu kanunu bütün toplumlar için geçerlidir. Tarih bunun örnekleriyle doludur. En yakın ve canlı örneği ise Osmanlı İmparatorluğu’dur.

Fakat Allah Teala’nın faşistler hakkında ayrı bir kanunu vardır ki onlar tam zirvedeyken aniden yıkılırlar.

Evet, faşist milletler kendilerini en güçlü gördükleri an birden bire yıkılırlar.

Faşist Almanya her açıdan gücünün tam zirvesindeyken, bilimde ve teknolojide ulaşabileceği yer nereyse oraya kadar ulaşmışken birden bire çökertilmiş, harabeye çevrilmiş, taş üstünde taş bırakılmamıştır.

İsrailoğullarının tarih içerisinde başlarına gelenlere, uğradığı katliamlara ve yenilgilere baktığınızda zannedildiği gibi hiç de öyle zayıflık dönemleri olmadığını görürsünüz. Hepsi de azgınlık ve kudurma dönemlerine denk gelmektedir.

Medine Yahudileri’nin başına gelenlere baktığınızda da Allah’ın aynı kanununun tecelli ettiğini görürsünüz.

Mesela Nadr oğullarının sürgüne uğradıklarındaki güçlerini Rabbimiz şöyle nakleder:

“Ehl-i kitabtan inkar edenleri ilk sürgünde yurtlarından çıkaran odur. Siz onların çıkacaklarına ihtimal vermemiştiniz, onlar da kalelerinin kendilerinin Allah’a karşı koruyacağını zannetmişlerdi. Allah’ın azabı hiç beklemedikleri yerden geliverdi. Evlerini kendi elleriyle ve müminlerin elleriyle yıkıyorlardı. İbret alın ey akıl sahipleri!” (Haşr, 2)

İsrail’i daha önceki bir yazımda İsra suresinin dördüncü ayetine dayanarak aleve benzetmiştim; “veleta’lünne uluvven kebira- alev gibi kabardıkça kabaracaksınız” buyurulmuştur.

Alev ateş gibi değildir, birden bire parlar ve her tarafa yayılır ve yakar.

Ve bütün toplumların fıtratında alevle karşılaştığında derhal onu söndürme duygusu vardır.

İsrail denilen alev yine parlama seviyelerine doğru gelmekte, sadece bulunduğu yeri değil etrafını da yakmaya başlayacaktır.

Ve bekleyin, israil söndürülecektir.

Demek istediğimiz odur ki bu siyonist terör devleti hiç beklemediği, kendisini en güçlü gördüğü bir demde dağılıp gidecektir. Hatta Müslümanların bile hiç ummadığı bir zaman diliminde gerçekleşecektir.

Bu bir beleşçilik ve boş hayal değildir. Azgın faşistlerin kaderi budur, azıp kudurmaları belirli bir dozajı aştığında etrafındakiler onu derhal söndürüverirler.

Katlettiği minnacık yavrular terör devletinin zulüm göstergesine bir bir işleniyor ve ecelini yaklaştırıyor, bundan hiç şüpheniz olmasın.