• DOLAR 32.583
  • EURO 34.797
  • ALTIN 2507.36
  • ...

Müslümanların güçsüz ve zayıf düşürüldüğü, kâfirlerin birçok yönden güçlü olduğu bir dünyaya gözlerini açan Müslümanlarız.

Kendimizi bildik bileli kâfirler karşısında mağlup bir durumdayız ve bunun bedelini ödeyip durmaktayız.

Yurtlarımız, yuvalarımız yıllardan beri vicdansız kâfirlerin işgaline uğramış, yeryüzünün birçok yerinde her gün yüzlerce kardeşimiz kâfirler tarafından katledilmektedir!

Yurtlarımız gibi düşüncelerimiz, akletme ve değerlendirme yeteneklerimiz de kâfirlerin işgaline uğramış, ölçülerimiz bozulmuş, değiştirilmiş durumdadır!

 Nemrudlar bize İbrahim diye sunulmakta, İbrahimler Nemrud diye sunulmakta, firavunlar Musa diye, Musalar firavun diye dayatılmakta. Şeytanlar melek diye, melekler şeytan diye önümüze getirilmektedir!

Yüzyıllardır aynı sofrada birlikte oturduğumuz; canımız, ciğerimiz mümin kardeşlerimiz bizlere düşman diye tanıtılmakta…

Binlerce kilometre uzaktan gelerek topraklarımızı, kaynaklarımızı yağma etmekten başka emelleri olmayan kâfir sürüleri ise dost olarak tanıtılmaktadır!

Bundan daha da acı olanı, birbirlerine düşürülen zavallı Müslümanlar yine ellerini kendi kardeşlerinin kanlarına bulamaktadırlar!

Ey bizim yegâne Mevla’mız!

Artık bu durumdan kurtar bizleri! Bundan sonraki günlerimizi bizim için daha güzel, daha hayırlı ve mağlubiyetten kurtulma günleri eyle!

 Güçsüzlüğümüzden, acziyetimizden, basiretsizliğimizden ve daha birçok zaafımızdan dolayı kâfirlerin eğlencesi ve oyuncağı durumundan kurtar, izzetli ve onurlu bir hayat lütfeyle!

Bizleri zalimlerin elinde bir fitne unsuru olarak bırakma, bizi rüsvay etme, bizi affeyle, bize mağfiret eyle, bize merhamet eyle, kâfirlere karşı bize yardım eyle!

Üzerimize dört bir yandan çullanan ve bizi boğmaya çalışanların oluşturduğu karanlıklar karşısında bizi tek başımıza orta yerde yalnız bırakma!

Özellikle böylesi günlerde Seninle olan irtibatımızı güçlendirmenin yollarını bize kolaylaştır, Sana dayanıp güvenmenin yollarına ulaştır bizleri!

Zalimlerin, kâfirlerin bizim için tasarladıkları kötülükleri başlarına geçiriver, şerlerinden, zararlarından bizleri emin eyle!

Hiç ummadıkları yerden, hiç beklemedikleri cephelerinden kendilerini bozguna uğratıver!

Ey Rabbimiz, görünmeyen ordularını onların üzerlerine musallat eyle! Ümmetin mübarek topraklarından bu kâfir sürülerini en kısa zamanda temizleyiver!

Bize kendi iğrenç yaşantılarını dayatan, kendileri gibi imansız, iffetsiz, hayâsız, nikâhsız, ailesiz bir hayat sürmemiz için bizimle savaşan,

Rasûlün Muhammed Aleyhissem vasıtasıyla gönderdiğin Aziz İslam dininden çıkmamız, kendileri gibi kâfirce bir yola girmemiz için üzerimize gökten ateşler yağdıran bu azgın sürülere karşı zafer nasip eyle! Ayaklarımızı sağlamlaştır, razı olduğun din ve yaşantı üzerinde bizleri sabit kıl!

Sensin bizim Mevla’mız! Kâfirlere karşı bizleri muzaffer eyle!