• DOLAR 32.381
  • EURO 35.08
  • ALTIN 2325.29
  • ...

Dünyanın ta öteki ucunda Allah’ın dinini götürüp yaşamaya ve temsil etmeye çalışırken Allah’ın evinde hunharca katliama uğrayan kardeşlerimizi Rabbimiz mükâfatların en güzeliyle mükâfatlandırsın.

Hiç kimse başka tarafa çekmeye çalışmasın, bu bir haçlı saldırısı, ezelden beri sürüp gelen düzenli bir haçlı saldırısıdır.

Dünyanın bize göre en doğusunda yer alan Yeni Zelanda’da gerçekleştirilen cami katliamı bir psikopatın, bir aşırı sağcının, bir faşistin gerçekleştirdiği sıradan bireysel bir katliam değildir.

Hıristiyan dünyasının gündelik yaşantısına kadar düzenli ve bilinçli bir şekilde inmiş olan İslam düşmanlığının yeri geldikçe kendisini gösterdiği bir vahşettir.

Cumalar, camiler ve tabii ki cemaatleri Haçlı gürûhu için hazır ve en kolay hedeftir. Böyle olduğunu defalarca göstermiştir. Hem de bugünkü gibi bireyler tarafından değil, düzenli orduların hava saldırılarıyla.

İslam dünyası bunun bir değerlendirmesini yapmalıdır, özellikle başta Avrupa ülkelerinde yaşayan Müslümanlar adına endişelerini masaya yatırmalı ve ona göre tedbirlerini almalıdırlar.

Avrupa ülkelerindeki cami katliamlarının, baskınlarının ve kundaklamalarının sayısını unutmuş durumdayız.

Faşist damarlarının enerji topladığı ve haçlı ruhuyla da mezc olmuş batının ilk hedefinin camiler olduğunu unutmayalım. Müslümanlar bu konuda teyakkuz durumunda olmalıdırlar.

Batıya, Hıristiyan dünyasına gelince…  Bu şekilde İslam’ı ve Müslümanları bünyelerinden atacaklarını düşünüyorlarsa çok fena yanılmaktadırlar.

Cami baskınlarıyla, Cuma katliamlarıyla sindireceklerini, sürüp çıkaracaklarını düşünüyorlarsa çok fena yanılmaktadırlar. Çok yerde kullandığımız ilahi kanunu zikretmenin yerinin tam da burası olduğunu belirtelim; Allah Nurunu tamamlayacaktır, onu asla söndüremeyeceksiniz.

Bitmiş, tükenmiş, çürümüş, fosilleşmiş bir Batının buna gücü yetmeyecektir. Herkesten önce akli selim ve sağduyu sahibi Batılılar buna müsaade etmeyecektir.

Yeni Zelanda katliamının ardından gelişmeleri pür dikkat izliyoruz. Hiç şüpheniz olmasın ki kazanan İslam olacaktır.

Sadece bir mağduriyetten ve ajitasyondan değil, Batının tükenmişliğinin kabak gibi orta yerde sırıtıp kalacağından dolayı da İslam kazanacaktır.

Şimdilik tek korkum, İslam adına birilerinin ortaya çıkıp kilise, manastır ve sinagoglara intikam saldırıları düzenlemeleridir. Belki haçlı dünyası da dört gözle bunu beklemektedir ki bu ağır yükün altından bir an evvel kalkabilsin.