• DOLAR 32.536
  • EURO 34.78
  • ALTIN 2493.286
  • ...
SON DAKİKA

Azgınlaşmanın farkındasınız değil mi? İslam düşmanı cephenin sanki iktidara gelmiş gibi bir havaya girdiğine şahitlik ediyoruz.

Başta Yargıtay olmak üzere yargının bütün kademelerinde acaba neler oluyor, bundan sonra neler olabilir diye insanımızı resmen tedirgin ediyor. İslami kesim asla ve asla kendisini güven içinde hissetmiyor. Zaten on altı yıldan bu güne kadar düzlüğe çıkılmıştır diye hiç bir zaman derin bir nefes alamamıştı.

Özellikle bugünden sonra yargıdan bir insaf ve adalet beklemek bir yana ciddi bir tedirginlik dönemine girilmiştir.

Böylesi bir yargıdan, emniyetten cesaret aldığından mıdır nedir medya ve sosyal hayattaki amansız İslam düşmanları resmen taarruza geçmiş durumda. Gün geçmiyor ki İslami değerlere bir saldırı olmasın. Kısacası resmen terör estiriyorlar.

Müslümanların ahlak, iffet, hayâ ve temiz aile cephesi kesintisiz hücumlara maruz kalmaktadır. Hiç alakası olmayan en basit bir şeyi İslami değerlere saldırı bahanesi yapmaktalar bu azgın sürü.

İlginç olan bir başka şey; birçok konuda ayrı düşünen azgınlaşmış bu güruhların İslam düşmanlığı konusunda birleşmeleridir.

Nereden alıyorlar bu cüreti? Tabiidir ki bu sorunun birinci muhatabı mevcut iktidardır.

İktidarın söz konusu bu gürûha bir diyet borcu mu vardır? Doğrudan bu şekilde itham etmeyelim ama müsaadenizle bütün ihtimalleri konuşalım. Çeşitli ortamlarda sık sık dile getirildiği üzere ordu, emniyet ve yargı içerisinde Kemalist, Perinçekçi ve bir türlü temizlenemeyen FETÖ`cü artıkların etkinliği ne kadardır? İktidarın bunlara bir diyet borcu yok da sadece uyuzluğundan ve acizliğinden mi kaynaklanıyor bu cüret?

Eğer böyle giderse İslami kesim başının çaresine bakmak durumunda kalacaktır.

Nedir bunca tavizin sebebi, ahlak ve iffet fukaralarının karşısında bakanların iki büklüm olup eğilip büzülmeleri nedir?

Bu mesele öncelikle iktidar ve İslami kesimler arasında vuzuha kavuşmalı, daha açıkçası iktidar bunu izah etmelidir.

“Benim elimden gelen budur, başka yapacağım bir şey yok” diyorsa Müslümanlar bu azgın sürü için ne yapacaklarına kendileri karar vermelidir ki elbette yapacakları şeyleri vardır.