• DOLAR 32.345
  • EURO 35.114
  • ALTIN 2308.518
  • ...

Geçen gün demiştik ya Afrin`de Amerika hükmen mağluptur diye. Buna paralel olarak Doğan Medya gurubu da hükmen mağlup olmuştur.

Çünkü Doğan Medya Türkiye`deki Amerika`dır. Ayrıca FETÖ`dür.

Bırakın birileri istedikleri kadar Doğan Medya gurubunun bu satışını başka sebeplere bağlamaya çalışıp dursun, bu bir mağlubiyettir, hem de çok net bir mağlubiyet.

Bize göre iyi direndi. Kırk yıla yakındır İslam`la ve Müslümanlarla savaşıyordu. Batı adına, Amerika adına sürdürdüğü bu savaşı Afrin`le birlikte sonlandırmış bulunuyor.

Doğan Medya gurubu öyle zannettiğimiz gibi hiç de beşinci güç filan değil, özellikle yirmi sekiz şubat döneminde resmen birinci güç, darbenin amiral gemisiydi.

Hem sadece 28 Şubat dönemi değil bu gurubun bünyesinde bulunan bütün kanallar ve gazeteler var olduğu günden itibaren hem İslam`la ve Müslüman halkla, dindar yöneticilerle savaş halinde olmuştur.

Afrin`le birlikte yolun sonuna gelinmiştir. Amerika bu mağlubiyeti kabullenmemek için oyun üstüne oyun çevirecek fakat Türkiye gösterdiği iradeden geri adım atmadığı sürece Amerika bu mağlubiyetini kamufle edemeyecektir. Aydın Doğan`a gelince onun hiç bir şansı yoktur. Son günlerdeki manşetlerinde görüldüğü üzere bükemediği eli öpecektir.

Peki onu satın alan Demirören gurubunda bu medya İslam`ın sesi mi olacak ki biz bu kadar seviniyoruz. Belki önceki gibi sert muhalefet yapamayacak, o kadar. Kozmopolitliğe yine devam.

 ATV, Sabah, Takvim, Güneş iktidarı desteklemenin gerisinde başka ne yapıyor ki, ahlaki açıdan aralarında ne fark var ki.

Zaten Milliyet, Vatan çoktandır Demirören`in elindedir.

Fakat biz yine de Doğan Medya`nın el değiştirmesini yine de küçümsemiyoruz. Yıllarca o mevzinin silahtarları olan Emin Çölaşan, Yılmaz Özdil üzüntüye boğulmuşlarsa bırakın bu kadarcık sevinelim.

Amerika Afrin`le birlikte Türkiye`deki önemli bir mevziini de kaybetmiş bulunuyor.

Peki, satarak kurtulacak mı? Özellikle 28 Şubat`ın en önemli ayağı olan Aydın Doğan hesap vermeden sıyrılacak mı bu işin içinden? Biz de bunun takipçisi olacağız inşaallah. Yıkılan yuvalar, söndürülen ocaklar yanına kâr kalmamalıdır.