• DOLAR 32.406
  • EURO 35.247
  • ALTIN 2324.282
  • ...

Miraç bizlere;

İnandığınız dava uğrunda yıllarca hakaret, tehdit ve ambargolar altında ezilseniz. Sizi himaye edenler, maddi-manevi destek verenler kalmasa bile Allah’tan ümit kesmeyin. Siz yalanlanma ve taşlanma pahasına rağmen, İslam tebliğini Taif’e de götürün. Halinizi, çaresizliğinizi ve acizliğinizi Allah’a şikayet edin. Size eziyet edenlere yine de beddua etmeyin. Asla ümidinizi kaybetmeyin. Halkınızın hidayeti için bir de dua edin, dedi.

Miraç bizlere;

Mescitlere yakın olun. Hem mescitler hem de çevreleri bereketli, mübarek yerlerdir. Mescitlere gidin, dili, mezhebi, meşrebi farklı Müslümanlarla aynı safta durun. Namazlarınızı orada kılın. Allah’ın huzurunda, indinde herkesin eşit olduğunu ancak üstünlüğün takvada olduğunu anlayacaksınız, dedi.

Miraç bizlere;

Namaz...dedi.

Namazla yüceleceksiniz. Allah’ın huzuruna namazla çıkarsınız. Allah’ın yardımına namazla ulaşabileceksiniz. İstediğiniz vakitte Allah’ın huzuruna varıp derdinizi,  O’na en yakın vaziyet olan secdelerinizde dökebileceksiniz. Dilediğiniz kadar yalvarıp, yakaracaksınız. Yeter artık, demeyecek, dinleyecek. Dualarınıza icabet edecektir, dedi.

Miraç bizlere;

Yine Namaz...dedi.

Namaz, bir ömür Allah ile irtibatın sağlanması demek. Namazdan maksat, huşudur, eğilip kalmak değil. Nice eğilip kalkamayanın da namazı kabul oluyor. Namaz, Rahman’ın nimetlerine şükretmektir. Günahların affına sebep, kötülük ve hayasızlığa karşı kalkandır. Maddi-manevi arınma, temizlik, sağlıktır. Hasılı, Miraç bizlere, Namaz Müslüman’ın kimliğidir, Müslüman kimliksiz-Namazsız olmaz, olmamalı, dedi.

Miraç bizlere;

Mescid-i Aksa...Kudüs, dedi.

Mecid-i Aksa için sizin ilk kıbleniz, ikinci mabedinizdir. Hz. Süleyman’ın namaz kılmak için gelenlerin affedilmesini Allah’tan dilediği mescittir. Hz. Ömer’in fethettikten sonra harabeyken onarıp, Müslümanlara teslim ettiği hediyesidir. Yazık ki asırlar sonra Barbar, necis Haçlıların eline geçmiş. Onlarca yıl, O ağlamış, Ümmet ağlamış... dua etmiş.

Şanlı Selahaddin, Şanlı ordusuyla duaların icabeti olup bir Miraç gecesi Mescid-i Aksa’yı Ehl-i Salib’in elinden özgürlüğüne kavuşturup, Ümmet’e emanet etmiştir, dedi.

Miraç bizlere;

Ey Müslümanlar! Mescid-i Aksa Peygamber düşmanı Siyonist katil israil’in elinde esir...

Mescid-i Aksa gerçek özgürlüğüne kavuşmalı. Hz. İsa’ya da Hz. Musa’ya da inanan Ümmet’i Muhammet’in elinde olmalı. Kudüs sizin, Mescid-i Aksa sizin...

Ağlayın halinize, esaretinize, dirilin. Vahdetle şahlanın. Ordularınız sizinse ilerleyin. Ordularınız yoksa, işgalci Yahudi’nin önünü alan İslami direniş guruplarına destek verin...

Kudüs’ü özgür kılacak Selahaddin’i ruha sahip Rehber’e, lidere, komutana ‘Rabbim esbab hazırlasın. Bizleri de ona yardımcılar eylesin’ diye dua edin, dua edin...

Yazarın Diğer Yazıları