• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...

HAMAS'ın Gazze sınırında düzenlediği "Büyük Dönüş Yürüyüşü" sloganıyla devam eden barışçıl gösterilerde 50 kadar Müslüman şehit olurken binlercesi de yaralandı. Siyonist Yahudilerin amacı Filistinli Müslümanları toprağından söküp atmak, işlerini ellerinden almak, göçe zorlamak veya ülkelerinde siyasi ve askeri bir güç olmalarını önlemeye çalışmaktır. Siyasi Siyonizm'in sloganları şöyledir: Yahudi toprağı, Yahudi el emeği ve Yahudi Devleti.

 

Siyonistlere, Hz Muhammed (s.a.v)'in: "Bir diyar küfür ile yönetilebilir ancak zulümle asla" hadisinin er-geç Filistin ülkesinde de tecelli edeceğini hatırlatalım. Zulümde haddi aşan zalim Siyonistlere diyoruz ki; tarihte hangi bir zulüm düzeni her an yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya kalmadan ayakta kalabilmiştir? Bilhassa Siyonist gasıp çete gibi Filistinlilerin istemediği hangi sömürgeci "İmparatorluk"  veya devlet uzun zaman ömür sürebildi? Hani ilahlık davasında bulunan nemrutlar ve hani "Ben sizin en büyük rabbiniz değil miyim?" diyen Firavunlar nerede? Bugün bu ceberutların hiçbirinden eser var mıdır?

 

İsrail'in caka satmasına bakmayın. Bugün dünya üzerinde Yahudilerin kendilerini en az güvende hissettikleri ülke İsrail'dir. Dünyada % 2'lik bir orana sahip Yahudi topluluğu da bunun farkındadır. Bunun için dünyadaki Yahudilerin ezici çoğunluğu yerlerinden ayrılmayı uygun bulmamışlardır. Şurası bir gerçektir ki Dünya Yahudilerinin sadece % 40'ı İsrail'in "geri dönüş" çağrısına cevap vermiştir. 

 

Yani günümüzde siyasi Siyonizm'in başarılı olamadığını ve bütün antisemitlerin ortak rüyası olan Dünya Yahudilerini gerçek bir "getto" içinde toplama projesinin suya düştüğünü söyleyebiliriz. Şayet Yahudi ırkına yöneltilmiş bir soykırım iddiası varsa-ki öyle değildir- bunun suçu niçin Avrupa tarihinde ve Nazi utanmazlığında değil de Filistinli Müslümanlarda aransın. Bunun ceremesini, tamamen bu olayın dışında kalmış olan Müslüman Filistinlilere yüklemek tam anlamıyla ve başlı başına sömürgeci bir harekettir.

 

Müslümanlardan çalınmış bir toprağın üzerinde kurulmuş olan Siyonist terör çetesini yasallaştırmak için uydurulmuş bir garip "Holocauste (yanarak ölen kurbanlar) efsanesinin ikiliğini gelin külahıma anlatın. Siyonistler "Holocauste" deyimine kendilerince dini bir anlam da yükleyerek güya Tanrı'ya adak olarak sunulan kurbanlar olduklarını dünya halklarına lanse ettirmeye çalışmaktalar.

 

Allah'a inanmayan Theodor Herzl, Yahudileri bulundukları ülkelerden İsrail'e göç etmeye ikna etmek için siyasi Siyonizm'in çokça ihtiyaç duyduğu "Yahudi düşmanlığı"  kavramını icat etti. Bununla Yahudilerin huzur içinde yaşadıkları ülkede onları o ülkenin yabancısı olarak göstermek, böylece "Yahudi düşmanlığının" en çok ihtiyaç duyacağı gıdayı ona sunmak ve göçü hızlandırmak için işkence iddalarına kuvvet kazandırmayı amaçlıyorlardı. Gaye Filistinlileri yok sayıp bir halkı dünyanın gözü önünde ülkelerinden atmaktır.

 

Hitler'in Yahudilere karşı işlediği cinayetlerin bir kere dini hiçbir yanı yoktur. Siyonistler kendi kendilerini kandırmaya devam ededursunlar. Bu bir siyasi olaydır; üstelik çok geniş diğer siyasi olaylarla ilişkili bir siyasi olay...

 

"Holocauste"den bahsetmek Yahudileri bir kere daha diğer uluslardan ayırmak ve yeryüzünde altmış milyondan fazla erkek ve kadının hayatına mal olmuş bir savaşın içinde, Hitler'in işlediği diğer cinayetleri görmezden gelmektir. I.Dünya Savaşında özellikle sivil halkın arasında Yahudi dahi olmayan 3 milyon Polonyalı ve savaşçı olmayan 6 milyon Slav bu savaşta hayatını kaybetmiştir. Hitler yüzünden ızdırap çeken ve ona karşı savaşan diğer halklardan ayrı düşmek Yahudileri yüceltiyor mu? Ölüm 59 milyon insan için normaldir de,   1 milyon Yahudi için "kutsal" mıdır? Tıpkı Suriye'de olduğu gibi, insanlar konvansiyonel silahlarla ölünce emperyalist dünya sus pus; kimyasal silahlarla ölünce kırmızıçizgilerimiz deyip harekete geçiyorlar. Tezadın böylesi var mıdır?

 

Naziler'in Yahudileri katlettiği efsanesine alet olmamak gerekir. Sanki Naziler sayısı belirsiz diğer insanları değil de sadece Yahudileri öldürmüşlerdir. Bu asılsız iddia için: "Ölme eşeğim ölme bahar gelecek" deyimi uygun düşmekte Yahudiler bugün Filistin topraklarında Nazilere yakışır bir yöntemle insanları katletmektedirler. Çünkü dün Almanya'da "Nazi Cermen" kültürüyle yoğrulan Siyonistler bu kültürün izlerini Filistin'e de taşıdılar.

 

Geldiğimiz noktada Alman Devleti'yle İsrail arasında "al gülüm ver gülüm" muhabbeti devam ederken bunun ceremesini niçin Filistin halkı çeksin? Naziler dediğin kim? Batının çöplüğünde yetişmiş zakkum ağacının zehirli meyvelerinden başkası mıdır? Siyonistler dediğimiz, Avrupa'nın ateş medeniyetinde ekilen zehirli tohumların mahsulü değiller mi?  Milyonlarca Amerikan yerlisini yerinden edip yok eden ve 10 milyon Afrikalı'yı imha eden Batı emperyalizminin bir devamı değiller midir?

( Gelecek yazıda devam ederiz inşallah...)