• DOLAR 32.381
  • EURO 35
  • ALTIN 2326.131
  • ...

            İmamın İslami bir kavram olduğunu ve yönetici, idareci, sorumlu kişi manasına geldiğini herkes biliyor.

            Dikkat edin İmam denilince akla İslam geliyor. İslam ile özdeşleşen bir kavram. Yani liderlik eden İslami şahsiyet.Kimsenin aklına başka bir şey gelmiyor.

            15 Temmuz Gecesi Türkiye`yi işgal etmek isteyen dış güçlere taşeronluk yapan İhanet ve Fesat Şebekesinin (FETÖ) adamları için “İmam” teriminin kullanıldığına hepimiz şahit olduk ve halen de kullanıldığına şahit oluyoruz.

            Peki, Neden İmam Diyorlar Biliyor musunuz?

            Bu bir toplum mühendisliği şeytanlığıdır. Birileri bilerek şeytanlık yapıyor ve çoğu iyi niyetli insanlar da bu şeytanlığı fark etmeden onların şeytani planlarına hizmet ediyorlar maalesef.

            O şeytanlar, İslami kavram olan “İmam” ile İslam`a hakaret edip onu kötülüyorlar. Yani “İmam” kelimesi ile bilinçaltına kin ve düşmanlık yerleştiriyorlar. Toplum ile İslam arasına mesafe koymak istiyorlar.

Halbuki Müslüman uyanık olmalı ve bu tür oyunları sezebilmeli. Bunun büyük bir aldatmaca olduğunu fark etmeli ve bunu boşa çıkaracak adımlar atmalı. Bana göre en büyük adımı da Diyanet İşleri Başkanlığı atmalıdır. Ve ardından İslami Kurum ve kuruluşlar da destek vermelidir.

Özellikle TV programlarında, ana haber bültenlerinde, köşe yazılarında, gazete manşetlerinde İhanet ve Fesat Şebekesi FETÖ`nün“Emniyet İmamı, İstanbul İmamı, Askeri Birimler İmamı, Milli Eğitim İmamı vb.” tanımlamalara çok sık şahit oluyoruz. Halbuki İmam kelimesi yerine kullanılması gereken “Sorumlu” kelimesidir. Yani İstanbul Sorumlusu, Emniyet veya Milli Eğitim Sorumlusu da denilebilir ama demiyorlar. Çünkü amaç başka.

Bu çok bilinçli bir şeytani kampanyadır. Özellikle bazı TV ve gazeteler ve bu ihaleyi alan bazı şahıslar çok ustaca bu şeytani planı işliyorlar. Diğerleri ise farkına varmadan art niyetsiz bir şekilde bu şeytani planın değirmenine bedava su taşıyorlar.

Peki, hiç düşündünüz mü acaba neden 15 Temmuz gecesi Ülkeyi kana bulayan bu İhanet ve Fesat Şebekesine daha önce Cemaat diyen kimse yoktu ve işin garibi kendileri de “BizCemaat değiliz, bir Hizmet ve İyilik Hareketiyiz” diyorlardı.

Ne oldu da 2 yıl önce bazı TV ve gazetelerde ve bazı şahıslar tek merkezden tembihlenmiş gibi hep bir ağızdan bu İhanet ve Fesat Şebekesi için Cemaat tanımını kullandılar ve kamuoyuna da bunu kabul ettirdiler ve maalesef herkes de bu şeytani planı yuttu…

Ve aradan geçen 1-2 yılda oluşturulan algılar,

15 Temmuz İşgal gecesi ve yaşananlar…

İslami Cemaatlere karşı kirli propaganda…

İslami Kurum ve Kavramlara karşı savaş…

Ve daha nice şeytani planlar…

Bilmem farkındamıyız acaba..?

twitter.com/EminOzaslan