• DOLAR 32.507
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2430.558
  • ...

Hendek! Ey Hendek! Dillere oldun pelesenk. Kürt halkının hayatına oldun zehir zemberek. Şimdi Kime, Ne Desek! Ne Demesek!

Ey Hendek!

Sen Kürdistan`ı kuracakmışsın…

Çocuk yaştaki gençler öldükten sonra,

Kürtlerin can, mal güvenliği kalmadıktan sonra,

Analar ve babalar gece gündüz ağladıktan sonra,

Küçük bebekler süt/mamaya ulaşamadığı için ağlayıp ciğerlerini parçaladıktan sonra,

Analar/babalar gencecik çocuklarını kendi elleriyle toprağa verdikten sonra,

Kürtler memleketini bir bir terk ettikten sonra,

Kürdistan`da Kürt kalmadıktan sonra…

Sen, değil bir Kürdistan bin Kürdistan kursan neye yarar!!!

Ey Hendek!

Seni teoride tasarlayanların, senin pratikteki uygulayıcıların olmadığını hepimiz biliyoruz. Sen de biliyorsun ki, hendek stratejisini oluşturanlar bu topraklardan çok uzakta yaşıyorlar. Bu planın başarılı olup olmayacağı konusunda tezler hazırlıyorlar. Bu tezlerin uygulandığı Kürdistan toprakları ve Kürt halkı ise onlar için sadece ve sadece bir uygulama atölyesidir. Ve ölen gençler de maalesef bu tezgâhları bilmiyorlar.

Ey Hendek!

Kürtlerin kanı bu kadar ucuz mudur senin için.

Kürdistan`ı başkalarının strateji ve taktikleri için uygulama atölyesine çevirecek kadar vicdansız ve insafsız mısın?

Kürt esnafların kepenkleri kapanıp, ödeyemedikleri borçlarından dolayı akbabalar gibi bekleyen faiz lobisinin bankaları onların tepelerine çıkıp kanını emdikten sonra,

Senin çağırıcıların değil Kürdistan`a, Dünyaya Başkan olsalar neye yarar…

Ey Hendek!

İstiklal mahkemeleri mimarlarının Cami`leri ahıra çevirmeleri ile senin Cami`leri ezansız ve namazsız bırakmakla kalmayıp Cami`yi ateşe vermen arasında ne fark kaldı.

Suriye topraklarından göç edip Akdeniz kıyılarına cansız bedenleri vurulan Küçük Aylanlar`a çektirdikleri ile Türkiye Kürdistan`ındaki küçüklerin okulsuz ve sokaksız kalarak senin zulmünden dolayı memleketlerinden göç etmelerine sebep olman ile Beşar Esed`den ne farkın kaldı.

Hendek, Hendek, Ey Hendek!

Yeter! Düş artık bu mazlum halkın yakasından. Rüyanda bile görseydin %13`ü inanmayacaktın. Halk sana sürpriz yapmıştı ama sen de bu jeste karşılık bu halka savaş ve kaos hediye ederek sürpriz yaşattın. Sonra 1 milyon seçmen kaybettin ama hala akıllanmadın. Unutma ki, bu halk herkesi çok sever ama ihanet edeni asla sevmez.

Tüm Hendeklerin akıllarını başlarına alması ümidiyle,

Allah(cc)`a emanet olunuz.

twitter.com/EminOzaslan