• DOLAR 32.324
  • EURO 35.097
  • ALTIN 2308.233
  • ...

Hamd âlemlerin Rabbine, salât ve selam O`nun pak Resulüne, lanetlerin, azapların, yıkımların en büyüğü de zalimlere ve yandaşlarına olsun.

Dur! Düşünmeden ‘âmin` deme! Zira belki zalimlerden biri sensin. Belki de zalimlerin yandaşlarındansın. Kendine lanet okuma! Belki vicdansız, gaddar, merhametsizin önde gidenisin de haberin yok. Belki haberin var da umurunda değil; öyle ki alışmışsın, öyle ki kanıksamışsın o içler acısı, zalimler zalimi durumunu…

Sahi neden ağlıyorsun Gazze`ye? Senin amacın ne? Takır takır olmuş vicdanınla hem nasıl ağlayabiliyorsun çok merak ettim; bize de anlatsana! Anlat ki ümmet riyakâr görsün. Anlat ki görelim münafık nasıl olunurmuş, biz de olmayalım.

Lafa gelince “Allah`ım Sen`in için canımızdan bile geçeriz.” diye nutuk atan, halkı galeyana getiren sen, bir ‘kola`dan bile geçemedin Allah yolunda, ne canından bahsediyorsun? “Allah`ım! Bizi kar ve dolu suyuyla yıka.” diye Peygamber(asv) duası dilindeyken, üstündeki kıyafetler buram buram siyonist deterjanı kokuyordu. Hangi yüzle, hangi mantıkla ağlıyorsun sen Gazze`ye…

Yaralı bebeğin emdiği emziğin ucundaki kan, senin kolan kadar tatlı değil işte! Sana şekerli kola, o yavrucağa tuzlu kan düştü. Sen nehir kenarlarında piknik yaparken zevkinden olma diye alıp mideye indirdiğin kolaların şişesi boşaldı ama boşalan kolalar Gazze`ye kan ve gözyaşı olarak döndü.

Hatırlıyor musun, kardeşin “Ben boykot ediyorum. İçindeki maddeler bir yana, bu ürünleri görmek bile istemiyorum.” demişti de sen birkaç dakika sonra “Verin hele o hamam böcekli koladan!” diye dalga geçmiştin. Yazıklar olsun sana! Ne sözden anlıyorsun, ne tavırdan… Tabi ya, piknik kolasız olur mu(!)?

Yok, efendim şu İsrail malıymış, diğeri Amerika malı… Geçeceksin onları! İsrail malı almıyor, ABD malı alabiliyorsan da imanını sorgula! İsrail malını boykot edip ABD malı kullanmak, iti aç bırakıp sahibine bağış yapmaya benzer. Yazıklar olsun! Nasıl da hüküm veriyorlar!

Öyle afili pankartlarla en ön saflara geçip “Kahrolsun israil!” sloganları atmak Hakk katında bir şey ifade etmiyor maalesef. Yahudi`nin malını Müslümanla alay ede ede midene indiriyorsan, ağlama kardeşim Gazze`ye! Gerçekse o gözyaşların, akıt o timsah gözyaşlarını içine de belki kireç çözücü görevi yapar da kirlenmiş, paslanmış, kireçlenmiş, vicdan fukarası olmuş kalbinin kirecini çözer.

Hem “Zalimler için yaşasın cehennem!” sloganları da atma sen! Destek verdiğin zalimler cehenneme gitse, Allah seni bırakacak mı sanıyorsun? Kendine beddua etmeyi bırak el âleme, ‘gösteriş yapacağım, en gür ben haykıracağım` diye!

Elindeki pankartı bırak da kalbindekini göster artık. Pankart süslemeyi bırak da o zifiri karanlığa gömülmüş, vicdandan mahrum kalbini bir temizle ve süsle! Ağlama sen Gazze`ye! Ağla, anlayıştan kesilmiş izanına! Ağla, vicdandan yoksun kalbine! Ağla, haramla ve ateşle doldurduğun midene! Ağla, Gazze için güle oynaya gönderdiğin mermilere! Ağla, ‘böcekliden olsun` diyerek haramı midene indirmene ve bundan hiç sıkıntı duymayan, güvelerin kemirip yok ettiği vicdanına…

“Başka alternatif yok”muş! Dilin kurusun senin! Alıp güle oynaya kullandığın siyonist ürünlerinin hangisi bir ekmek bir su kadar zaruri? Her yerde Hz. Hüseyin`den dem vuran sen, içme kâfirin suyunu, kolasını; yeme yiyeceğini… Öleceksen de şerefinle öl, bir yudum kolada boğulma!

Mesele elbette kolayla sınırlı değil ama bir kola engeli bile aşılamadıktan sonra, o alkole öyle bağımlı kalındıktan sonra beyaz eşyaya, deterjana, ev tekstiline nasıl girelim kısacık bir makalede?

Rabbim! Gazze`deki kardeşlerimizi Bedir`deki gibi meleklerinle destekle, zira bugün daha çok muhtacız. Onların bir füzesini bin, Siyonistlerin binini hiç eyle. İlahi! Ebrehe ordusunun her bir ferdine sicilli, isimli taşlar gönderdiğin gibi siyonistlerin de askeri üslerine, işaretli ve üzerlerinde isimleri yazılı, Sen`in emrinde ve o emirden asla dışarı çıkmayan füzeler gönder. Allah`ım! Kassam`ın ve Hamas`ın her attığını isabetli ve yıkıcı kıl. Mücahidlere sebat ve güç ver Rabbim… Tahire dullar ve gözü yaşlı yetimler hatırına… Âmin…