• DOLAR 32.331
  • EURO 35.092
  • ALTIN 2297.849
  • ...

İnsanlar, öne geçsinler diye büyük bir yarış ve kavga içerisindeler. Herkes kendi kazansın diye tabir yerindeyse gecesini gündüzüne katıyor.

Mevcut sistem içerisinde herkes değişik vesileler edinerek güttüğü hedeflere koşar adımlarla ilerlemeye çalışıyor.

Kimisi koyduğu ilkeler doğrultusunda hedefe varmayı arzularken, kimisi de koyduğu ilkeler varsa dahi bunları işine gelince hatırlayarak, işine gelmeyince de hiç oralı olmadan ilkesizce arzuladıklarına vasıl olmanın hissi içerisinde hareket ediyor.

Genel itibariyle arzuladıkları yere hile hurdayla varanların çıkışları hızlı olduğu gibi düşüşleri/inişleri de bir o kadar ani ve sert oluveriyor.

Sağlam ve emin adımlarla ilerleyenlerin ilkelerine sarılarak ilmek ilmek ördükleri yapının bugünü de yarını da sağlam olacaktır.

Ani bir refleksin kazananları olmaktan çok, doğru şuur ve taşıdığı medeni değerlerle kabul gören bir yapının, bugünü de yarını da çok daha sağlam ve muhkem olacaktır.

Din, can, mal, akıl ve nesil emniyetini esas alan bir hareketin, süfli çıkarlar uğruna harcayacağı bir anı, feda edeceği tek bir hususiyeti yoktur.

Değerli kardeşlerim!

Parti programının hemen girişinde; “Cenab-ı Allah, dünya ve içindeki her şeyi insanoğlunun ihtiyaçları için var etmiş ve onun hizmetine sunmuştur” cümleleriyle insana verdiği değeri ortaya koyan büyük hareketin, ilkesizlerin müdahaleleriyle yaşanan çöküşü de şu satırlarla ifade etmesi büyük bir hassasiyetin göstergesidir: “Ahsen-i takvim olarak (en güzel bir şekilde) yaratılmış olan insanın fıtratına su-i niyetle yapılan müdahaleler sonucu, kaybeden bir bütün olarak insanlık olmuştur.”

Evet… Bugün insanlık bu yanlış müdahalenin acısını çekiyor. Bugün insaniyet hile hurdayla dünyanın başına bela olmuş insanlık düşmanı anlayışın ne yazık ki o meşum faturasını ödüyor.

Bugün dünya üzerinde ilkeli ve vakarlı duruşuyla ehli muvazene ve vicdan sahibi her bir insanın takdirle yaklaşım gösterdiği o ilkeli hareketlerden, o dirayetli partilerden biri de inanın ki HÜDA PAR’dır!

Çünkü,

Kendi parti programında insanın o kıymettar değerini ortaya koymak suretiyle onun Ahsen-i takvim olduğunu daha ilk satırlarda ifade eden partinin adıdır, HÜDA PAR!

Adaletin hiçbir şeye feda edilemeyeceğine inanan ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren hareketin adıdır, HÜDA PAR!

Hiç kimsenin, toplumun beden, ruh ve akıl sağlığını bozacak fiillerde bulunmasını ve söz söylemesini hürriyet olarak tanımayan anlayışın adıdır, HÜDA PAR!

Vatandaşların; hürriyet, eğitim, sağlık, güvenlik ve insanca yaşama hakkını sağlamak için her türlü tedbirin devlet tarafından alınmasının zorunlu olduğuna inanan siyasetin adıdır, HÜDA PAR!

Bu sesi yükseltecek, bu hareketi canlı kılacak, bu partiyi hak ettiği seviyeye yükseltecek unsur, O Yüce İrade’den sonra sizlersiniz!

Unutmayın, bu memleketin HÜDA PAR’a, HÜDA PAR’ın da size ihtiyacı var!

Bu bayrağı her şehre, her caddeye, her sokağa, her eve taşıyacak olan sizlersiniz!

Geç kalmadan, her tarafta dava partisi HÜDA PAR konuşulsun, kâğıtlara, bilgisayarlara HÜDA PAR yazılsın!

HÜDA PAR’ı ısrarla görmezden gelenlere, HÜDA PAR hakikatiyle ziyaretler gerçekleştirilsin!

Televizyon ekranları, sosyal medya platformları HÜDA PAR açıklamalarıyla hayat bulsun!

HÜDA PAR; doğrunun yanında, yanlışın karşısında; halkın sesi, hakikatin yardımcısı olduğu müddetçe ona destek çıkmak hepimizin boynunun borcu olmalıdır!