Zülküf Er

İP’li İpsiz mi?

08.11.2021 06:48:05 / Zülküf Er

Tellioğullarından Lütfü yine ortalığı karıştırmış… Bingöl’ü ziyaret eden Beyaz Torosların Asena’sıyla birlikte sefere çıkan Tellioğullarından ‘Bin Misli Lütfü’ İYİ Parti’nin iktidar olması durumunda vatandaşı neyin beklediğini açıkça ortaya koymuş oldu.

Genel Başkanı gittiği her yerde ‘Ben Başbakan Olacağım’ diye ortalığı inletirken Tellioğullarından İP’li Lütfü ise vatandaşa ağzına geleni söylüyor.

Partinin başında kendini zaman zaman ‘Bacı’ diye tanıtan biri var ve bu başkan halkın arasına ‘Bacı’ sıfatıyla karışıp onlardan bacınıza destek verin, diye oy isterken yanından ayırmadığı Goebbels’i ise vatandaşa ana-bacı düz gidiyor. İlginç bir tesadüf mü yoksa Tellioğullarından Lütfü’nün görevi mi bu, anlamış değilim…

Düşünsenize İP iktidar olmuş. Akşener Başbakan ve üstü özel olarak kesilmiş ‘Beyaz bir Torosun’ arka koltuğunda halkı selamlıyor. Yanında ise Tellioğullarından Lütfü… Programı canlı veren TV’lerin tamamı sadece Bipppppp…

İşin şakası bir yana, daha muhalefette iken bunu yapıyorlarsa, gidip polislerin elinden bir vatandaşı alıp külhanbeyi edasıyla ağza alınmayacak küfürler savuruyorlarsa iktidara gelmeleri durumunda neler yaparlar varın siz düşünün.

İP’li Lütfü Türkan bundan önce attığı bir Twette ‘Ben küfür bilmem. ‘bin misli’ diye bir şey bilirim. Hepsi o kadar’ demişti. Ama Bingöl’de yaşından başından utanmadan küfür bildiğini de açıkça ortaya koydu.

İP’li Lütfü Türkan’ın biyografisinde 62 Yaşında olduğu ve iyi düzeyde İngilizce ve Rusça bildiği yazılıyor. Bu biyografinin güncellenmesi, hakkını teslim etmek adına iyi düzeyde Küfürce bildiğinin de eklenmesi lazım.

Konu HDPKK ile yaptıkları ittifak olunca suçüstü yakalanmış olmanın hırçınlığıyla saldırganlaşan İP’liler vatandaşı dövmeyi, hakarete maruz bırakmayı mutat hale getirdiler. Kırmızı koltuk uğruna HDPKK’nın esiri haline gelmiş bu insanlar bu konu ne zaman gündem olsa bir şekilde bu konuyu unutturacak skandallara imza atıyorlar.

Bingöl’de vatandaşa ‘bacı’ içerikli küfürler savuran Lütfü Türkan, önce o vatandaşı suçladı. Ama her şey ortaya çıkınca bu kez enteresan bir özür videosu yayınladı. Ama özür videosunda o vatandaştan özür dilmeyerek savurduğu küfürlerin arkasında durmuş oldu.

Zor duruma düşürdüğü ya da oy kaybına vesile olacağı endişesiyle partisinden özür diledi. PR’ı iyi yapılmış bu videoda arkasındaki kitaplığın en görünen yerine büyük harflerle NUTUK yazılı bir kitabı yerleştirmeyi de ihmal etmeyen İP’li, böylelikle CHP ve medyasına da, hadi bana bir omuz atın, mesajını veriyordu.

Video bir özür videosu değildi. Aksine yaptığı işte haklı olduğunu ispat etme videosuydu. Videoda bir tür, ev sahibini bastırmaya çalışan yavuz hırsız, edası vardı.

Bu videodan sonra takip edebildiğim kadarıyla sosyal medyada binlerce vatandaş ‘Bin Misli Lütfü’yü hayırla(!) anarak kulağını iyice çınlattı…

Men Dakka Dukka!

Selam ve Dua ile…

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları

Diğer Yazarlar

Tüm Yazarlar