Zülküf Er

Gerçek CHP Tanju Özcan’dır!

06.09.2021 07:13:55 / Zülküf Er

‘Can çıkar huy çıkmaz’ , ‘huylu huyundan vazgeçer mi?’ gibi deyimler tam da CHP zihniyetini yansıtıyor. Her ne kadar oy kaygısıyla şu anda takiyyenin kralını yapsalar da zaman zaman içlerindeki kin ve düşmanlık su yüzüne çıkıyor.

Eskiler, ‘testiden dışarıya içinde ne varsa o sızar’ demişlerdir. Bugünkü bilim bunu ‘genetik’ diye ifade etse de, ‘katranı kaynatsan olur mu şeker, cinsine tükürdüğüm cinsine çeker’ özdeyişiyle bu durumu beyan etmişlerdir.

CHP’nin genetik kodlarına yerleştirilmiş olan Kemalizm, halk düşmanlığı üzerine kurgulanmıştır. Ülkede yaşanan başta İslam ve Kürt düşmanlığı olmak üzere birçok kronik problemin kaynağı işte bu Kemalizm’dir.

En son CHP’nin Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın hatıra niyetine anlattığı ve tesettürlü bir hanımın kendisinden tüp bebek yapmak için maddi yardım istemesine karşı, saygı sınırlarını aşıp ahlaki olmayan imalarda bulunduğu konuşması gerçek CHP zihniyetinin ta kendisidir.

Adama sormazlar mı? Ya kardeşim senden hiç kimse yol için, ev için yardım istemedi mi de sen kalkıp böylesine hassas bir konuyu hem de aşağılayarak hatıra niyetine anlatıyorsun.

Hadi anlattın neden özellikle o hanımın tesettürlü bir hanım olduğuna vurgu yapıyorsun ki? Başı açık bir hanım senden böyle bir talepte bulunsaydı, açık bir kadın, tabirini kullanacak mıydın?

CHP faşizmi her türlü faşizmden daha fazla düşmanlık, kin ve aşağılama barındırır içinde. İşte bundan sebep özellikle, kadının tesettürlü oluşuna vurgu yapıştır SS subayı…

Tanju Özcan aynen Avrupa’nın kimi faşist partileri ve yayın organları gibi davranarak Neo Nazi mantığına selam çakmış oldu.

Avrupa Ülkelerinde her hangi bir Müslüman ülke vatandaşı en ufak bir suça karışsa ya da suç isnadına maruz kalsa bile gazeteler o haberi verirken muhakkak ki o kişinin milliyetine vurgu yaparlar. Ama kendi vatandaşları ya da diğer Avrupa ülkelerinden birinin vatandaşı daha ağır suçlar işlese bile olay aktarılırken milliyet zikredilmez. Özcan’ın kadının tesettürlü oluşunu vurgulamasını bu babda değerlendirmek lazım.

Bu olay ve ahlaki olmayan anlatım tarzı CHP’nin makyajsız yüzünü, gerçek kimliğini yansıtmaktadır. CHP, Müslüman partilere, İslami STK’lara,  tesettüre ve diğer İslami değerlere yaklaşımında şu anda takiyye yapmaktadır.

Güçlü olacakları ilk fırsatta başta şu anda ittifak yaptıkları ya da partinin vitrinine koydukları Müslümanlar, örtülü bayanlar olmak üzere İslami tüm değerlere düşmanlık yapacak, yasaklarla savaş açacaklardır.

Kimi Müslümanların bu katranı kaynatıp şeker yapma çabaları havanda su dövmekten başka bir şey değildir. Çünkü eskilerin dediği gibi, Armut dibine düşmektedir…

Selam ve Dua ile…

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları

Diğer Yazarlar

Tüm Yazarlar