Zülküf Er

Gazze’ye Duam!

17.05.2021 06:35:35 / Zülküf Er

Bismillahirrahmanirrahim!

Elhemdulillahi Rabbil Alemin esselatu vesselamu ala seyyidina Muhammedin.

Ey Mübarek Toprakların Rabbi! Kudüs’ün, Mescid-ül Aksa’nın Rabbi!

Azdıkça azan zalim bir topluluk karşısında Ümmetin onuru olarak mücadele veren Gazze’nin, Aksa’nın, Kudüs ve Filistin’in kahraman evlatlarını inayet ve ordularınla destekleyip muzaffer eyle Ya Rabbel Âlemin!

Allah’ım!

Ebabillerini, nişanlı meleklerini, kısım kısım olan mübarek ordularını O Müslümanlara yardım ile görevlendir ya Rabbel Alemin.

Allah’ım!

Tarihi azgınlılarla, peygamberlerini katletmekle, isyan, şirk ve nankörlüklerle dolu bu azgın kavmi helakların en şedidi ile helak eyle.

Allah’ım!

Bir kez daha Tur Dağını üzerlerine kaldır ama bu sefer tam tepelerine indir Allah’ım.  Bir kez daha onların seçkinlerinin canlarını al ama bu sefer iade etme Allah’ım!

Allah’ım!

Bir kez daha onları Tih çölüne düşür de bu kez kırk yıl değil sonsuza kadar o çöllerde sersemce sürünüp silinip gitmelerini takdir eyle.

Allah’ım!

Cumartesi yasağını çiğnedikleri için ‘Kunu Kiradeten Xasiin’ emriyle aşağılık maymunlara çevirdiğin şu Samiri karakterli kavim bugün her türlü haddi ve hududu aşarak senin kullarını katledip üzerine de zafer naraları atıyorlar.

Allah’ım!

Bir kez daha Allah’ım! Bir kez daha nida et Allah’ım şu azgın kavme ‘Kunu Kiradeten Xasiin’ diye, ‘aşağılık maymunlar olun’ diye.

Allah’ım!

Asayı Musa’nın ikiye yardığı sudan ıslanan elbiseleri bile kurumadan şirke düşen, Peygamberleri Musa’dan tapınacak put isteyen o kavme ne olduysa bu kavme de o olsun Allah’ım! Onlar gibi bunlar da yalın kılıçların boyunlarındaki kudretine şahitlik etsinler.

Allah’ım!

Üzerlerine vurulu zillet ve meskenet damgasından kurtulmayı değil o damgaların altında boğulup gitmeyi, bu kavmin artık tarihten silinmesini göster bize Allah’ım.

Allah’ım!

Ben-i Kureyza’dan daha azgın ve daha hain olan bu kavmin kaderini bir kez daha Sa’d bin Muaz’ın hakemliğine Ali bin Ebi Talip ve Zübeyr bin Avvam’ın ışıldayan ellerine havale eyle Allah’ım!

Allah’ım!

Nuh Peygamber’in dediği gibi, aynen o duada olduğu gibi biz de diyoruz ki; Allah’ım yeryüzünde bu azgınlardan hiç birini sağ bırakma soylarını soplarını toptan kurut. Eğer sen onlara mühlet verirsen muhakkak ki onlar daha da azgınlaşacak ve kullarını katledeceklerdir.

Görüyorsun Allah’ım onlardan azgınlıklardan başka hiçbir şey sadır olmuyor. O yüzden bu azgın kavmin soyunu kurut Allah’ım!

Allah’ım!

Senin dinin uğruna savaşan mücahidleri muzaffer eyle Allah’ım! (Amin)

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları

Diğer Yazarlar

Tüm Yazarlar