Şerif Emin

Yeni yapılanma ve FETO istihbaratının golleri

29.01.2017 09:20:00 / Şerif Emin

Eski; şu an ki Türkiye`nin dün yoluna çıkan, korsanlıkla yolunu kesen; kan kaybetmekte olduğu bu gün, en küçük fırsatlarda bile dâhice işler çıkaran her şeydir.

Dün, kullandığı devlet gücüne dış desteği de katarak halka çektirdi; ezdi, kurumlaştı; fişledi!

O karanlık geçmişin maksatlı istihbari bilgileri hala mağduriyetler oluşturuyor.

Savcılara kadar getirdikleri şahsıma ait tapelere baktım. Şaka gibi ama dehşet saçıyor. Elazığ ihya-Der davası hâkeza! Mel`un Casus Çete; “aile, hasta ziyaretlerinden,..” örgütsel doküman(!?) çıkarmış. Müebbed cezalar yoldaymış. Olmaz demeyin; görülen lüzum üzere “polis, savcı, hakim, Yargıtay” onayları ve müebbedler düşünülmüş.

Gülmüşüz ağlanacak halimize. Meğer FETO`nun tosladığı 15 Temmuz Kayası ne büyük hayırlara vesile olmuş!

Tüm ülkeye yeni ağıtlar yakmaya hazırlanmış. Halka ayar vermek, garibanları hizaya getirmek; işkence, zindan, sürgün, faili meçhuller için…

 Zilletin çukuru casus; doku uyuşmazlığı yaşadığı Anadolu halkıyla “zoraki nikahla” Hafız Esed`in rolüne hazırlanmış meğer. Lanet olsun! 

FETO`nun semirmesinde sayın Cumhurbaşkanının payı büyük; ama şunu da itiraf edelim; Erdoğan gibi birinin duruşu ve kararlılığı da olmasaydı; “CIA/MOSSAD laboratuarlarının imalatı ajan provakatörün” karşısında, ülke de halk da acınır hale düşecekti. Rabbim, Erdoğan`ı, “necasetten teharete” vesile de etmiş.

FETO artık bir sembol ve “yerlinin, gururun, maneviyatın” yoluna çıkan her şeyi temsil eder. FETO; turfanda ürünler veren, bukalemun gibi renk değiştiren korkak bir gurursuzun aklının eseri olamaz herhalde!

*Bu halkın üzerinden neler geçti neler! FETO, çevikti ve Çevik Bir fişleme yapıldığında da memnundu.

Yetkili ve etkililer zinhar bilmeli; bu millet yaman fişlenmiş. Bu mazlum halk; nasırından, dermansız yaralarından çekmediği kadar Casusların FİŞLEMELERİNDEN çekmiştir.

Eski; sille yemiş, yerde ama hala yaşıyor ve her fırsatı da yerliye “gol atmak” için değerlendiriyor biline! Eski sayfalar, adaletle kapanmadan halk acı çekmeye devam edecektir.

*Gelişmeler iyi ancak devletle halkın arasında, 80 yıllık bir mesafe oluşmuş. Gereksiz uzatılmış güzergâhlar, virajlar var. Halkı yoruyor, üzüyor, hayır duasına mani oluyor.

Eskinin özellikle de FETO`nun “yaftaladıkları; mahrum ve mağdur ettikleri” fert, camia ve cemaatler var. Ulaşacak tek yetkili “bilmeyen, tanımayan, çaresizliğine teslim olan” ötekiler var!

Sayın Cumhurbaşkanı; elbette zor bir süreç, zorlu bir düşman kitlesiyle cedelleşiyor. Müslüman camialardan kimisi de tembel rolüyle nimet kolluyor, mücadeleyi seyrediyor ama bu, yetkililere mazeret olamaz. Halk; “Yabancıya, HAYIR; Yerliye, EVET” demesini bilmiştir.

Yetkililer; dünün zor zaman ve zemininde onurlu durmuş, bedel ödemiş, inancını yaşamış, insanlık onuruna sahip çıkmış; bu yüzden de damgalanmışları görmeli. Yetmez; hep vermiş, istemeye utanmış olan bu “insanlık abidelerini” –inancı, ırkı ne olursa olsun- bulmak, dinlemek ve bunlarla bütünleşmek zorunda.

“Ey iman edenler, (Amentü`ye) iman ediniz” kavlince; Devlet de kendini biraz kınasın, yoklasın! Allah`la arasında mesafe olmayan Mazlumun ÂH`ı yakar!  Yoksa;

“Aranızdan yalnız zalimlere erişmekle kalmayacak fitneden sakının, Allah'ın azabının şiddetli olduğunu bilin.(enfal 25)                                 

 

 

 

 

 

 

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları

Diğer Yazarlar

Tüm Yazarlar