Muhammed Ali Akay

#BuSeferHüdaPar

21.02.2024 01:00:00 / Muhammed Ali Akay

Belediye seçimlerine çok az bir zaman kaldı. Gündemde çarşafıyla sakalıyla İslami kimliği ile gerek büyük şehirlerde gerek il ve ilçelerde belediye başkan adayı olan HÜDA PAR'ın Müslüman şahsiyetli adayları var.

Özellikle CHP'nin zihniyetinde olan Kur’an’ın ibadetine iman eden ama Kur’an'ın siyasetini inkar eden kitleler; HÜDA PAR 'ın sakallı, çarşaflı belediye başkan adaylarına çok öfkeleniyor.

HÜDA PAR, halkımızı çaresizlikten, yokluktan, fakirlikten, ırkçılıktan, gayri İslami bir hayattan kurtaracak bir partidir. Şehirlerimizin imar ve inşa edilmesine, halkımızın gelirinin adil bir şekilde tekrardan halka harcanmasına vesile olacak bir partidir.

Belediye seçimlerinde, insanlar mensubu olduğu partilerin veya adaylığını açıklayan akrabaların peşi sıra gider, oyunu onlar uğruna kullanır. Biz diyoruz ki: Gelin bu sefer oyumuzu, akrabamızın hatırı için değil mensup olduğumuz parti için değil bu ülkede İslam'ın Egemen olması için #buseferhüdapar diyelim.

Halk olarak bütün illerimizde HÜDA PAR’a destek verirsek gerek meclisteki ağırlığı gerekse gelecek yıllarda siyaset üzerindeki tesiri çok daha fazla olacaktır.

Gerçekten belediyelerin çok imkanı var. En ufak bir ilçe belediyesi dahi birçok gelire sahiptir ama üzülerek belirtelim ki ülkemizdeki birçok belediye topluma hakkıyla hizmet etmediği gibi çok ciddi borçlanmaların altındadır. Bunun sebebi belediyelerdeki imkanlar; yerli yerinde kullanılmıyor, şahısların ikbali için harcanıyor.

Geçmiş yıllarda belediye seçimlerinde HÜDA PAR adına aday olmuş değerli bir ağabeyimiz anlatıyor:

Rakiplerimizden bizi sevip hürmet eden bir aday dedi ki: ‘Ya Hocam, biz sizin belediye seçimlerini kazanmanızı istemediğimiz gibi bir tane üyenizin dahi belediye meclisine gitmesini istemiyoruz.’

Bu ağabeyimiz hayretle soruyor: ‘Yani belediye seçimlerini kaybetmemizi isteyip sizin kendinizin kazanmanızı istemeniz gayet normal fakat bir tane dahi meclis üyemizin belediye meclisine girmesini istememeniz niye? Yani bizim belediye meclisine girmememizi niçin bu kadar istiyorsunuz? Bize düşmanlık eden partilerin bizim belediye meclislerine girmemizi istememesi gayet doğal fakat sizin gibi bizi seven, bize değer veren siyasetçilerin bizim belediye meclisine girmemizi istememesini ise anlayamıyorum.’

Adam açık ve net söylemiş demiş ki: Hocam belediyede ciddi bir rant var. Parseller müteahhitlere satılıyor. İyi kötü burada belediyede gerek meclis üyelerine gerek belediye başkanlarına ciddi anlamda hediyeler geliyor. Şimdi siz, belediye meclisine girerseniz bizim bütün bu düzenimiz bozulur. ‘Helal dersiniz haram dersiniz; rüşveti alan da veren de melundur dersiniz.’ Bizim rahatımız kaçar. Üstüne üstlik belediyede dönecek her rantı topluma ifşa edersiniz, rezil rüsva oluruz. Bu yüzden ne belediyeleri almanızı istiyoruz ne de bir tek meclis üyenizin dahi belediye meclislerine girmesini istiyoruz.'

Fazla söze hacet yok! Halkımıza diyoruz ki: Mallarınızın, belediyelerinizin çarçur edilmesini istemiyorsanız; bütün şehirlerimizde belediyeleri HÜDA PAR’a verelim. En kötü ihtimal her belediyenin meclisinde HÜDA PAR meclis üyeleri olsun. Olsun ki halkın malı, halkın imkanları birileri tarafından pay edilmesin.

Buradan HÜDA PAR belediye başkan adaylarını, belediye meclis üyelerini tebrik ediyor, halka ulaşmaları için Allah'ın kendilerine yardım etmesini niyaz ediyoruz.

Seçim demek para demektir. Köy köy, ilçe ilçe gezebilmek için en kötü ihtimal arabaların depolarının dolması gerekir. HÜDA PAR %3 oy alamadığı için seçim yardımı alamayan partilerden birisi. Üstüne üstlik belediyelere aday gösterdiği kimseler dürüstlüğü ile imanı ile bilgisi ile ön plana çıkan kimselerdir.

Birçok parti, belediye meclis üyelerini ve belediye başkan adaylarını o şehirdeki en zengin insanlardan seçer ama gözlemimiz o ki HÜDA PAR zenginliği değil liyakati esas alarak üyelerini belirlemiş.

Biz de halk olarak HÜDA PAR 'ın belediye başkan adaylarının en kötü ihtimal yakıt giderlerini bile karşılamak için maddi destek sunmamız gerekiyor. Bu konuda halkımızın âlicenaplığını HÜDA PAR’dan esirgememesini, seçim çalışmalarında maddi ve manevi destek vererek bu partinin ülkemizdeki her insana ulaşmasını sağlayalım diyor, hepinizi Allah'a emanet ediyoruz.

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları

Diğer Yazarlar

Tüm Yazarlar