Muhammed Ali Akay

İstanbul'da patlayan bombalar ve İşgalci israil Büyükelçiliği

17.11.2022 05:00:00 / Muhammed Ali Akay

Türkiye-israil arasındaki ilişkiler, israil'in  Filistinlilere yaptığı zulümler nedeniyle 15 Mayıs 2018'den bu yana büyükelçiliklerdeki maslahatgüzarlar düzeyinde yürütülüyordu.

Ağustos ayında Türkiye ile israil arasında normalleşme süreci başlatıldı. İşgalci israil başbakanı Türkiye'de resmi törenle karşılandı. Ve israil, Türkiye'ye tekrardan büyükelçi gönderdi. 19 Eylül 2022 tarihinde Irit Lillian adında israilli kadın bir diplomat Türkiye'de göreve başladı.

Malumunuz 6 yıldan fazladır Türkiye'de bombalar patlamamıştı. Türkiye, israil ile ilişkilerini kestiğinde, israil'i ülkesine yaklaştırmadığında; emniyet, huzur, selamet ve afiyet içerisinde oluyor. Fakat ne ilginçtir, ne zaman ki Türkiye, israil'i içine kabul ediyor; israil'in elçilerine, MOSSAD'ına ve diğer şebekelerine normalleşme adı altında göz yumuyorsa bir bakıyoruz ki ülkemizin en yoğun olduğu semtlerinde bombalar patlıyor. 

Bombayı patlatan kadın Amerika vatandaşı iken kameralara yakalanan sağındaki ve solundaki arkadaşlarının ise israil’li olması gayet ilginçtir. Sizce tüm bunlar tesadüf müdür? Dünyadaki bütün terör eylemlerinin planlayıcısı olan bir terör devletini devlet olarak kabul edip devlet muamelesi yapmak, terör devletinin büyükelçisini ülkemizde barındırmak; gerçekten bu devleti yönetenlere yakışmıyor. İsrail'e normalleşme adı altında göz yumduğumuz tüm tavizler, ülkemizde daha çok masum insanların ölmesine sebep olacaktır.

  Herkes biliyor ki başta PKK olmak üzere masum sivil insanları öldüren bütün cani örgütler, israil terör devletinin koordinesinde çalışıyor. Amerika istihbaratı ve israil istihbaratı bütün terör şebekelerini besliyorlar. Yeryüzündeki en büyük terör devletleri israil ve Amerika'dır. Kanun bilmez, hukuk bilmez, insan hakkı bilmez, insan onuru bilmez, insan şerefi bilmez, insan haysiyeti bilmez; kendi çıkarları için dünyayı bile yakacak cüretkarlıktaki bu iki terör şebekesinin başta ülkemiz olmak üzere Müslüman coğrafyalardaki kirli adımlarına engel olmalıyız.

Bombayı patlatan piyonu bulduk. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da belirttiği gibi Amerika'nın taziye mesajını kabul etmiyoruz; çünkü devleti yönetenler bu bombaları patlatan ellerin sahiplerini biliyor. Uzaklarda aramaya gerek yok! İsrail ve Amerika büyükelçilerini takip ettiğimizde bütün terör eylemlerini durdurabiliriz. Çünkü Suriye, Irak, İran ve bizim ülkemiz başta olmak üzere yeryüzünde huzurun ve istikrarın olduğu bütün ülkelerdeki terör olaylarını organize eden bu ikisidir; yani israil ve Amerika'dır. Basit bir örnek verecek olursak Myanmar’daki mazlum Müslümanları öldüren Budist çetelere silah veren israil terör devleti idi. Dolayısıyla halkımızın bunu bilmesi gerekiyor. İsrail'le normalleşme adı altında israilli teröristleri ülkemize getirip eylem planlama fırsatını vermeye kimsenin hakkı yok. Bu ülkenin insanı olarak hükümete acilen çağrı yapıp israil'le normalleşme adımlarını durdurmasını, israil büyükelçisini bir an önce ülkemizden kovmasını, israil'i bir terör devleti olarak görüp tedbir almasını istiyoruz. 

Amerika'nın ülkemizdeki bütün üslerini kapattırmalıyız. Yeryüzünde kan dökerek beslenen bu zalim, hunhar devletin cinayetlerine ortak olmaktan vazgeçmeliyiz. Amerika üsleri bu ülkede olduğu müddetçe terör eylemleri bitmez. Çünkü terörü finanse eden Amerika'dır.

Buradan bu devleti yöneten yetkililere sesleniyoruz; bizleri, vatandaşlarımızı terörü finanse eden zalim devletlerin şerrinden koruyun. İsrail terör devletinin şerrinden, Amerika terör devletinin şerrinden bu mazlum halkı muhafaza etmek başta hükümetin görevidir. Dolayısıyla Amerika'ya ve israil'e karşı ne kadar tedbirli olursak vatandaşlarımızın can, mal, namus, akıl ve din güvenliğini o kadar sağlarız. İsrail ve Amerika ile ne kadar normalleşirsek o kadar vatandaşlarımızın canını, malını, namusunu, aklını ve dinini bu şeytani yapıların saldırısına maruz bırakmış oluruz, savunmasız bırakmış oluruz. 

Bakın görüyoruz; İran İslam Cumhuriyetini Amerika ve israil ajanları karıştırıyor. Açlıktan ölen, yokluktan biçare olup mülteci durumunda olan Suriye'lilerin petrolünü, buğdayını Amerika tırları hırsızlar gibi ülkeden kaçırdı.

Komşu Müslüman ülkelerle birlik olup bu iki şeytani yapı olan Amerika ve israil'i bu coğrafyadan kovmak duasıyla...

 

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları

Diğer Yazarlar

Tüm Yazarlar