Muhammed Ali Akay

Allah’ın gazabını üzerimize çekmeyelim!

15.06.2022 07:00:06 / Muhammed Ali Akay

Malumunuz Ankara başta olmak üzere gökten boşalırcasına yağmur yağdı. Peygamberimiz yağmur yağarken dermiş ki:’Allah’ım bu yağmuru gazap yağmuru yapma! Rahmet yağmuru eyle bizim için.’

Bu yağmurlar rahmet yağmurlarına benzemiyor! Çünkü ortalığı sel alıp götürdü. İnsanlar vefat etti. Birinci kattaki birçok ev, harabeye döndü. İnsanlar maddi manevi ciddi kayıplara maruz kaldılar. Allah’ın gazabı da vardır demişler…

Malumunuz geçen Çanakkale’de LGBTİ’ler onur(suzluk) yürüyüşü düzenlemek istediler. Birçok ilimizde LGBTİ’ler kimseden perva etmeden onur(suzluk) yürüyüşü düzenleyerek ahlaksızlıklarını, hayâsızlıklarını meşrulaştırmaya çalışıyorlar. Çanakkale valiliği halkımızın tepkisi üzerine 13-17 Haziran 2022 tarihlerinde düzenleneceği belirtilen ve sosyal medya aracılığıyla da duyurulan etkinlik, toplantı ve yürüyüşe izin vermedi.

Eşcinselliği ve Lut Kavmi’nin işlemiş olduğu bu çirkin günahı toplumda meşru hale getirmeye çalıştılar. Bu çirkin günahı işleyen hayâsızlara en büyük desteği veren kişi Selahattin Demirtaş’tır. Bu adam ve bunun zihniyetindeki insanlar, bu memleketin şeytani güruhlar tarafından ifsat edilmesine sebep oldu. Bu adamların desteği ile bu çirkin günahı işleyenler toplum içine çıkmaya cesaret buldular. Çünkü HDP başta olmak üzere şeytani yapılarla işbirliği kuran kimi partiler Lut kavminin günahını bu ülkede meşrulaştırdılar. Hatta HDP‘nin Eskişehir milletvekili adayı televizyonda Doğu ve Güneydoğu’da LGBTİ derneklerin faaliyetlerini yürüttüklerini, bu konuda partinin de ciddi manada destek verdiğini ve kendisinin de bu yüzden partiye üye olduğunu açık açık söyledi.

Birçok şehrimizde Hak, aleni bir şekilde baskın, egemen görünse de zahirde,  şehirlerimizin batınlarına girdiğimizde, batılın gerçekten çok organizeli olduğunu görüyoruz. İslami hassasiyet sahibi insanların belediye başkanı olduğu belediyelere gidiyoruz; hasbelkader kültür müdürlüklerinde işimiz oluyor. Bir de bakıyoruz ki kültür müdürlüğündeki koltuğa oturan kişi ta küfre hizmet eden zihniyete sahip partilerden kalma, İslam’a düşman zihniyetli, kirli insanlar… Hayret ediyoruz! Kardeşim sen Müslüman bir belediye başkanısın. İslami hassasiyet sahibi bir adamsın. İslam’a, Kur’an’a, Allah’a düşmanlık eden ve bunu açık açık ifade etmekten çekinmeyen böyle bir insan, nasıl kültür müdürü oluyor? Hayret ediyoruz! Ne yazık ki bu ülkede İslami hassasiyet sahibi insanlar detayları düşünmüyor. Detaylara inmiyor, detayları önemsemiyor. ‘Belediye başkanlığını aldım, gerisi bana ne!’ zihniyetine sahipler.

Lut kavminin günahını medyada, sosyal medyada profesyonel olarak meşrulaştırıp yaygınlaştırıyorlar. Bu kirli tezgâh gerçekten çok büyüktür. Şeytani güçler bu ülkede birleşmişler. Peki, ya Hak!

Olumsuzlukları ifade edip durdunuz. Çözüm öneriniz var mı? Diye soran olursa da gerek hükümette olanlara gerekse diğer kesimlerden İslam’ın yeryüzüne egemen olmasını isteyen kimseler için birkaç önerimiz var:

1-Eşcinselliği yaygınlaştıran dernekler, tüm örgütler kapatılmalıdır. Eşcinsel evlilik Rusya’da olduğu gibi yasaklanmalıdır.

2-Bu eğilimde olan kimseler, acilen sağlık kuruluşlarında tedavi edilmelidir. Tedaviye yanaşmayan, bu çirkefliği sosyal medya hesaplarından paylaşan kimseler, toplumu ifsat etikleri için terör suçuyla yargılanmalı hatta gerekirse vatandaşlıktan atılmalıdır.

3-Özellikle hükümet bilmelidir ki 20 yıldır, Müslüman halkımızın oylarıyla iktidardır. Öyle ise Hükümet, yönetimini aldığı belediyelerdeki başta kültür müdürleri olmak üzere İslam’ın aleyhine iş ve faaliyet yürüten kimseleri tespit edip bu kimselerin görevlerine son vermelidir. Müslüman halkımızın hassasiyetlerini gözeten kimseler iş başına getirilmelidir.

5-Bakın bu ülkede Şeytani bir akıl hem de güçlü ve sinsi bir akıl oluşmuş. Küfre hizmet edenler güçlerini birleştirmiş. Hatta hakka benzeyen kimseleri de kamuflaj amaçlı yanlarına çekmişler. Bu ülkede İslam’ın egemenliğini isteyenler, acilen bir ortak akıl oluşturmalıdırlar. Güç ve enerjiyi birleştirmeliyiz.

Unutmayın Lut kavminin günahını işleyen kimseler o toplum içinde azınlıktaydılar. Fakat o halk bu çirkef kimselere buğz etmediği için helak oldu.

Hubbu lillah, buğzu lillah sırrınca yaşayabilme duası ile…

 

 

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları

Diğer Yazarlar

Tüm Yazarlar