Esma Akbalık

Azim ve aşk ile yola devam... 

28.09.2024 01:00:00 / Esma Akbalık

Bismihi Tââla! 

Dün gece X’te gündeme bir göz atayım derken, Gazze’deki masum bir çocuğun feryadı yüreğimizi dağladı. “Ben çok yoruldum artık ölmek, dinlenmek istiyorum”

Bu küçücük masum çocukları bu denli yoran, hayattan soğutan, modern çağın karanlık ve vahşi yüzü olan Siyonist ve Batı devletlerdir. 

Sadece bunlar değil, bir de Batı’nın gönüllü köleleri olan sözüm ona Müslüman devletlerdir. 

Gazze’nin bu çığlığına kulaklarını tıkayan Müslüman Devletler, elbet bir gün bunun bedelini en ağır bir şekilde ödeyecekler. 

Zira Züntikam olan yüce Rabbimiz, mazlumun ahını zalimin yanına asla bırakmaz. Adalet muhakkak bir gün tecelli edecektir.  

Gazze’deki çocuk ve anne karnındaki bebeklerin ölümlerini kamufle edip gizlemek için, her gün yeni bir gündemi ortaya atan siyonistlerin yerli uşakları, bu kez de tüm kötülüklerin anası olan içkiyi daha fazla meşrulaştırıp bir taraftan toplumu bozma, diğer taraftan da Gazze’nin çığlığını bastırma peşindeler. 

Bununla beraber, adı Özgür, köle ruhlu adam kılıklı bazı yaratıklar, CHP döneminde tam 18 yıl Türkçe okunan ezanın garantörlüğünü yapıyor. Aklını peynir ekmekle yiyen şu mantıksız mankurtlar, bu milletin aklıyla adeta dalga geçiyorlar. 

Tarihten bu deme İslam’a ve Müslümanlara ciddi darbeler yapan CHP yine aynı CHP’dir. Bin yıl geçse de bu köhnemiş zihniyet asla değişmez. Hakeza halkın gözüne şirin görünmek için, boş vaatlerde bulunan CHP’nin mumu yatsıya kadar yanar. 

İşini gücünü bırakıp Müslümanlara psikolojik savaş açan CHP, bu milletin dostu olamaz. Gazze’de Siyonistler, Türkiye’de Siyonistlerin yerli uşakları Apoist ve Kemalistler son hız HÜDA PAR’a ve bu milletin dini ve manevi değerlerine saldırmaya devam ediyorlar. 

Bir taraftan saldırıyor, diğer taraftan ezanın garantörlüğünü yaptıklarını iddia ediyorlar. 

Kendilerini akıllı zanneden, hafıza kaybı yaşayan şu noksan yaratıklar, daha dün gibi hafızamızda acısı ve sancısı hala tazeliğini koruyan,  

Dersim’i, Zilan’ı, asılan alimleri, kapatılan medreseleri, ahıra çevrilen camileri, 28 Şubat Darbelerini unuttuğumuzu zannediyorlar. 

 Bu aziz millet, vatanları uğruna çok bedeller ödedi, bugün kalkıp da, bu aziz milleti ve cennetmisal memleketimizi kendini bilmez bir kaç satılık piyona teslim etmeyiz, bu böyle biline..! 

İslam ve insanlık düşmanı Apoist ve Kemalistler, halkın hizmetine kendini adamış HÜDA PAR’ı adeta hedef tahtasına koymuş her gün yeni bir iftirayla saldırmaya devam ediyorlar. 

Biz de diyoruz ki, siz saldırdıkça bizim hizmet aşkımız daha da artıyor. 

Azim ve aşk ile yola devam diyoruz. Biz muhabbet ehliyiz, husumete vaktimiz yoktur. Zira bizim işimiz vaktimizden çoktur. Durmaya, ahmaklara cevap vermeye hiç zamanımız yoktur. Biz Hakk için halka hizmetle en güzel cevabı vereceğiz inşallah. 

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları

Diğer Yazarlar

Tüm Yazarlar