Abdullah Kavan

Ey Müslüman liderler! Halid Meşal’ın Çağrısına “Lebbeyk” deyin

14.10.2023 01:00:00 / Abdullah Kavan

Müslüman liderlere seslenmek istiyorum. Bu kadar gayretsizlik yeter. Sözün bittiği yerdeyiz. Kınamaların hiçbir anlam ifade etmediği noktadayız. Sizleri beş kuruşa hesaplamayan ABD ve Batı ülkelerinin açıklamaları kanınıza dokunmuyor mu? Siyonist rejime “Sizin yerinizde olsam Gazze’ye çok daha beterini ederdim” diyen ABD’nin sözleri size hiç dokunmuyor mu? Siyonist israil’in, Filistinliler hakkında  “Hayvanlarla savaşıyoruz” dedikleri kardeşlerinize daha ne zaman sahip çıkacaksınız. Açık bir cezaevini andıran Gazze bombalanırken kaçacak hiç bir yerleri olmayan kardeşlerinizi daha ne kadar seyredeceksiniz. Canlı yayınlarda Gazze’yi adım adım bombalayan Siyonist rejime dur deme zamanı gelmedi mi? Allah aşkına “Arabuluculuk” sözlerini bir köşeye bırakın. BM toplantılarından mı ümit bekliyorsunuz? Allah aşkına bu zilletten kurtulun. Kudüs’ün özgürlüğü için kendini kurbanlık koyun gibi ortaya atan kardeşlerinize sahip çıkma zamanı gelmedi mi? Bu kadar zillet daha nereye. İzzetli bir mücadele ortaya koyan HAMAS’ın sizlere ihtiyacı var. Sahada olan halk size daha ne kadar mesaj verecek.

                Yıllardır adım adım işgal edilen Filistin’e seyirci kaldınız. Yine sadece “Kınamalar” vardı. Son aylarda Mescid-i Aksa’ya baskın düzenleyen terör şebekesine seyirci kaldınız. O kutsal mekânda Filistinli gençleri ezdiler. Başta ABD olmak üzere batı ülkeleri hep sırıttı. Hemen her gün masum Filistinliler gaddar israil askerleri tarafından kasten katledildiler. Yine çıt yok. Ümmetin yetimleri olan Filistinlilerin bağrından çıkan El Kassam Tugayları’nın direnişini destekleyin. Siyonist israil askerlerini yaka paça iterek sürükleyen ve aşağılanmalarını sağlayan El Kassam Tugaylarının mücahitlerine sahip çıkın. Yıllardır Siyonistlerin zillet manzaralarına hasret kalmıştık. Hepimizin yüreğine su serpen bu görüntüleri sağlayan kahramanlara sahip çıkın. Hani o çok konuşulan “Gök kubbe” savunma sistemini kevgire çeviren yiğitlere sahip çıkın. Hani o dünyaca ünlü! MOSSAD istihbaratını ayakta uyutan ümmetin kahramanlarına sahip çıkın. Aksa Tufanı’yla şoka giren tüm Siyonist birimlerin karizmasını yerle bir eden mücahitlere sahip çıkın. Siyonist rejim, balondan olan karizmasını kurtarmak için Gazze’de soykırım yapıyor. Gücü sivillere yetiyor. Ey Müslüman liderler, buna seyirci kalmayın ve varlığı kanser olan Siyonist İsrail’e karşı Filistinlilere askeri ve ekonomik destek verin.

Bunu yaptığınızda izzet bulacağınız kesindir. Bırakın diplomatik ve siyasi denklemleri. Bırakın şu olacak bu olacak hesaplarını. Bırakın denge politikasını. Bunlar hiçbir denklemden anlamazlar. Anladıkları tek dil, Taliban’ın akbabalarını rezil etme şeklidir. Emin olun ki Aksa Tufanı’na vereceğiniz destek, hem israil’in hem de ABD’nin balonunu söndürecektir. Onların balonunu patlatan HAMAS’a destek çıkın.

                Katil israil’e sonsuz kredi veren başta ABD ve Batı ülkeleri kadar bir gayretiniz yok mu? Ben Siyonist’im diyen Joe Biden, israil’e acil yardım gönderiyor. ABD desteğini alan Siyonist rejim “ölüme mahkûm ettiği” Gazze’yi sürekli bombalıyor. Filistinli sivilleri, kadın çocuk demeden katlediyor. Camileri yerle bir ediyor. Batı ülkeleri, Siyonist rejimin katliamlarını bildiği halde arkasında duruyor. Onların bu duruşları siz Müslüman liderlerde bir anlam ifade etmiyor mu? Allah aşkına bu kadar zillet yetmez mi? Halid Meşal’ın çağrısına “lebbeyk” demeniz gerekmez mi?

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları

Diğer Yazarlar

Tüm Yazarlar