Abdullah Aslan

HÜDA PAR Kaybetmedi…

06.04.2024 01:02:57 / Abdullah Aslan

HÜDA PAR dürüst siyasette örnek olmaya devam etti. Baştan beri HÜDA PAR her ne dediyse laf olsun diye söylemedi.

Seçim faaliyetlerindeki çalışma yönteminden seçim günü oy verme işlemine ve sonrasında çıkan sonuçlar üzerine geliştirdiği tepkiye kadar HÜDA PAR hiçbir surette ilkelerinden şaşmadı, sözlerinden caymadı ve onurlu tavrından ödün vermedi.

HÜDA PAR, gizli kapaklı işler çevirerek seçmeni aldatmadı. Kendi seçmeninin oy’unu hileyle hurdayla milletin değerleriyle kavgalı partilere peşkeş çekmedi.

HÜDA PAR, ‘kazanayım’ diye rakiplerine iftira atmadı, küfür ve hakaret ederek kutuplaştırma yoluna gitmedi.

HÜDA PAR, seçmenin oylarını parayla satın almadı. Seçmenin onurunu kıracak, gönül verenlerini üzecek hiçbir hinliğe tevessül etmedi.

HÜDA PAR, mertçe, dürüstçe çalıştı, gayret etti. Esnafın, köylünün, çiftçinin ayağına giderek millete hizmetkar olmaya namzet olduklarını gösterdi.

HÜDA PAR, ülkenin dört bir yanında hep sahadaydı. Peşlerinde gürültü çıkaranlara “selam” deyip geçmekten başka bir “cevap”ları olmadı.

HÜDA PAR, kendilerine düşmanca saldıran, insanlıktan çıkmış ölü ruhluların dirilmesi için bile elinden geleni yapmaktan hiçbir zaman geri durmadı.

HÜDA PAR, istikametini hiç bozmadı. ‘Asıl başarı istikamet üzere kalabilmektir’ diyerek duruşunu değiştirmedi.

HÜDA PAR, harama tevessül etmedi. Çıkarı için makyavelist davranmadı. Yollarını kaybederek ahlaksızlık girdabına saplanan zavallıların keyfi için değerlerinden ödün vermedi. Sanat kisvesi altında ahlaksızlık yayanları sahnelerde, platformlarda ağırlamadı. Milletin helal parasını haram yolda harcamadı. Bir köyün/mahallenin ihtiyaçlarına bir yıl yetecek serveti, birkaç ‘kıvırmacı’ya yedirmedi.

HÜDA PAR bu anlamda hep doğru olanı, iyi olanı seçti. Takip edenler, bunun farkındalar. Bu siyaset tarzında ısrar ederek HÜDA PAR kaybetmedi, HÜDA PAR kazandı.

Böyle anlaşılmadıysa o zaman güzelliklerden mahrum kalan herkes kaybetti. Çünkü memleketin tam da bu mefkureye, tam da bu siyaset tarzına, tam da bu kadrolara ihtiyacı vardı.

Bu anlamda kaybeden varsa bence o da herkestir. Çünkü memleketin HÜDA PAR’a, HÜDA PAR’ın da bu milletin desteğine ihtiyacı vardı. Bunun gereği yapılsaydı, işte o zaman kazanan herkes olacaktı.

Artık hayırlısıyla bir dahaki sefere…

Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum, hayırlara vesile olsun inşaAllah!

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları

Diğer Yazarlar

Tüm Yazarlar