Beşiktaş'ın Renato Sanches planı ortaya çıktı

Beşiktaş, orta saha takviyesi için PSG'den Renato Sanches'i gündemine aldı. Transfer için Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos'un da devreye girdiği belirtiliyor. İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Beşiktaş yönetimi ve Renato Sanches arasında kiralık transfer görüşmeleri devam ediyor.

Ekleme: 05.02.2024 15:18:36 / Güncelleme: 05.02.2024 15:18:36 / Spor
Destek için 

Beşiktaş, ara transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala orta saha takviyesi için PSG'den Renato Sanches'i transfer gündemine aldı. Siyah-beyazlılar, teknik direktör Fernando Santos'un önerisi üzerine orta saha bölgesini güçlendirmek adına çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda, Beşiktaş'ın PSG'de bonservisi bulunan ve Roma'da kiralık olarak forma giyen Portekizli yıldız futbolcu Renato Sanches ile temas halinde olduğu belirtiliyor.

Beşiktaş'ın transfer çalışmaları kapsamında dün akşam Nottingham Forest'ın kaptanı Joe Worrall'ı İstanbul'a getirerek stoper transferini büyük ölçüde tamamladığı kaydedildi. Şimdi ise yönetimin orta sahaya yapılacak olan takviye için Renato Sanches ile görüşmelerde bulunduğu ifade ediliyor.

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre, Renato Sanches'in Beşiktaş'a kiralık olarak transferi için görüşmeler devam ediyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos'un, vatandaşı Renato Sanches ile birebir görüşmeler gerçekleştirerek, futbolcuyu siyah-beyazlı takıma ikna etmeye çalıştığı belirtiliyor. Transferin detaylarının ise önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.