HÜDA PAR Esenyurt Belediye Başkan Adayı Demir, seçim çalışmalarına hızlı başladı

Geçtiğimiz gün İstanbul İlçe Belediye Başkan adayları tanıtımını yapan HÜDA PAR, saha çalışmalarına hız verdi.

Ekleme: 03.02.2024 17:47:29 / Güncelleme: 03.02.2024 22:45:47 / Güncel
Destek için 

Ammar Kızılçınar

Belediye seçimleri için iddialı bir hazırlık içerisine giren HÜDA PAR ilçe teşkilatları, sahadaki çalışmalarını vatandaşla bire bir temas kurarak gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda seçim startı veren HÜDA PAR Esenyurt İlçe teşkilatı, Belediye Başkan Adayı Erkan Demir liderliğinde esnaf ve STK ziyaretlerine başladı.

"2 günde 2 kare" projesi hakkında muhabirimize açıklamalarda bulunan Demir: "Bu projeyle amacımız, sair belediye yönetimlerince ihmal edilmiş konuların, HÜDA PAR yönetiminde gayet mümkün olduğunu halkımıza anlatmaktır" diye konuştu.

Vatandaşlarla bire bir temaslarda bulunan Demir: "Amacımız, ekibimizle birlikte seçime kadar çalınmadık kapı bırakmamaktır" diye konuştu.

Halkın olumlu tepkisiyle karşılaşan ekip üyeleri de, yaptıkları çalışmanın sonuçlarından oldukça umutlu olduklarını, Esenyurt için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceklerini dile getirdiler.

Esenyurt halkı için nasıl çok değerli hazırlıklarımız varsa, Esenyurt'un sahipsiz sokak hayvanları için de çok güzel projelerimiz var diyen Demir: "Bizim yönetimimizde, sokakta başıboş gezen köpekleri göremeyeceksiniz. Semtimizin her canlısıyla ayrı ayrı ilgilenecek, onlar için gerekli en mükemmel ortamları oluşturacağız inşaallah" açıklamasında bulundu.