Hamas: Cevapsız kalmayacak

İşgal rejimi vahsi saldırılarına devam ediyor. Cenin'deki İbn Sina Hastanesi'nde biri hasta yatağında olmak üzere üç vatandaşı vurarak şehid etmesine yönelik Hamas'tan açıklama geldi.

Ekleme: 30.01.2024 14:37:27 / Güncelleme: 30.01.2024 15:39:26 / Güncel
Destek için 

Mehmet Bozdaş

İşgalci siyonistlerin bugün şafak vakti Cenin'deki İbni Sina Hastanesine saldırarak 3 kişi şehit etmesi üzerine taziye dileklerinde bulunan HAMAS, bu suçların cevapsız kalmayacağını belirtti.

İşgalci siyonistler, bugün şafak vakti Cenin'deki İbni Sina Hastanesine doktor ve hemşire kılığında girerek 3 Filistinliyi şehit etti.

Filistinli gençlerin şehit edilmesi üzerine yaptığı açıklamada taziye dileklerinde bulunan HAMAS, şunları kaydetti:

"İşgalci siyonistler, bugün şafak vakti Cenin'deki İbn Sina Hastanesinde biri hasta yatağında olan 3 Filistinliyi kurşunla infaz etmesi tam teşekküllü bir savaş suçudur, Gazze'den Cenin'e kadar halkımıza karşı devam eden işgalin devamıdır.

Halkımıza, Murabıtlara, Arap ve İslam milletimize kahramanca şehitler verirken: Kassami şehit Mücahit Muhammed Velid Celamne, Cenin Tugayı'nın kurucularından Muhammed Eymen el-Gazavi, Kudüs Tugayları Şehit mücahit Basil Eyman el-Gazavi'ye yönelik gerçekleştirilen bu suçun cevapsız kalmayacağını belirtelim. İşgal yenilene ve tüm haklar sağlanana kadar halkımıza cihat sözü veren direniş, suikastlarla yıldırılamayacak veya korkak düşmanın suçlarıyla zayıflatılamayacak."