Saaadet Partisi, İstanbul adayını duyurdu: İmamoğlu'na sert tepki!

Partilerde 31 Mart seçimlerine hazırlıklar aralıksız sürüyor. Saadet Partisi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını resmen duyurdu.

Ekleme: 28.01.2024 17:23:22 / Güncelleme: 28.01.2024 21:04:23 / Güncel
Destek için 

Hüseyin Aydemir

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıyla tanıttı.

SAADET'İN İSTANBUL ADAYI BİROL AYDIN OLDU

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun da katıldığı toplantıda Birol Aydın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak resmen duyuruldu.

KARAMOLLAOĞLU: ARZU ETTİĞİMİZ SONUÇLAR OLMADI

Toplantıda partililere seslenen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "(İstanbul'un sorunları) Ümit ediyorduk ki bu dertler, bu problemler yeni gelen arkadaşlar vasıtasıyla düzelir, geride kalır. Ama maalesef bu beklentilerimiz, arzu ettiğimiz neticeleri doğurmadı." dedi.

BİROL AYDIN'DAN İMAMOĞLU'NA TEPKİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştiren Saadet Partisi İBB adayı Aydın, ''Kendisi nice fedakarlıklarla 2019'da altın tepside sunulan fırsatı hoyratça heba etmekte ne derece mahir olduğunu gösterdi. Cumhuriyet Halk Partisi adayı İmamoğlu'na sesleniyorum. Beş yıl önce göreve gelirken trafik yükünü ve toplu taşımada, ulaşımda yoğunluğunu azaltacağınızı iddia etmiş, insanımıza bu yönde vaatlerde bulunmuştur. Ancak bu 5 senede trafik problemi çözülmedi, trafikte kalma süresi azalmadı. Bu şehirde 5 yıl önce de İstanbullular çeşmeden su içemiyorlardı, 5 yıl geçti, sandığa gidiyoruz, yine insanlarımız çeşmeden su içemez durumdalar. Sahipsiz başıboş köpeklere dair tek bir somut adım atılmadı. Deprem riski için tüm binaların kontrol edileceğini söylemiştiniz. Ancak daha yüz binlerce binaya bir tek belediye elemanı uğramadı. Şimdi 16 milyonun sizlere verdiği hizmet süresinin artık sonuna geldik. Şunu çok net ifade ediyorum. İstanbul'un sizlerle kaybedecek bir 5 yılı daha yok.'' ifadelerini kullandı

Etiketler: