Engelsiz Yaşam Merkezi inşaatı devam ediyor

Adıyaman Belediyesi ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) işbirliğiyle yapılan Engelsiz Yaşam Merkezi inşaatı çalışmalarını yerinde inceleyen Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç süreç hakkında bilgi aldı.

Ekleme: 26.01.2024 14:05:06 / Güncelleme: 26.01.2024 14:07:46 / Güncel / Adıyaman Haberleri
Destek için 

Adıyaman Belediyesi ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) işbirliğiyle hayata geçirilen Engelsiz Yaşam Merkezi'nin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Projenin altyapısı Adıyaman Belediyesi, üstyapısı ise Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı tarafından gerçekleştiriliyor.

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç'ın öncülüğünde gerçekleşen projenin inşa çalışmaları devam ederken Başkan Kılınç, inşaat sürecini yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Karapınar Mahallesi'nde bulunan ve yaklaşık 5 dönümlük bir alana sahip olan Engelsiz Yaşam Merkezi inşaatının kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

İnşaat alanında devam eden çalışmaları inceleyerek bilgi alan Başkan Kılınç yaptığı açıklamada, "Yüzme havuzumuzun arka tarafında yer alacak olan Engelsiz Yaşam Merkezimizde, özel gereksinimli vatandaşlarımız için daha yaşanabilir bir ortam sunmayı amaçlamaktayız. İçerisinde çocuk destek birimi, kadın destek birimi, yaşlı destek birimi, çocuk sanat atölyesi, seminer odası ve kütüphanesi gibi alanlar bulunan 350 metrekare kapalı alana sahip olacak olan projemiz, kısa süre içinde tamamlanıp hizmet vermeye başlayacaktır. Altyapı çalışmalarını belediyemiz, üstyapı çalışmalarını ise UNDP gerçekleştiriyor. Projemizin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum." şeklinde konuştu. (İLKHA)