Katil işgalci sözde bakandan Netenyahu'ya tehdit!

Siyonist rejimin aşırı sağcı Ulusal Güvenlik sözde Bakanı Itamar Ben-Gvir, abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıların durdurulması halinde katil Netanyahu liderliğindeki koalisyon hükümetinden çekileceğini söyledi.

Ekleme: 22.01.2024 19:31:24 / Güncelleme: 22.01.2024 19:44:05 / Dünya
Destek için 

Yaklaşık 2,3 milyon Filistinlinin yaşadığı Gazze'de siyonist rejimin 7 Ekim'de başlattığı saldırılar artarak devam ediyor.

İşgalci siyonist çetelerin saldırıları nedeniyle Gazze'de en az 10 bin 800'ü çocuk, 7 bin 250’si kadın olmak üzere 25 bin 295 Filistinli katledildi, 63 bin kişi yaralandı.

Yerinden edilen bölge halkı saldırıların yanı sıra açlıkla mücadele ederken siyonist katil aşırı sağcı sözde bakanlar Gazze'ye yönelik saldırıların sürmesini istiyor.

İşgal medyasında yer alan habere göre katil Ben-Gvir, partisinin haftalık olağan toplantısında Gazze'ye yönelik saldırılar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Gazze'ye yönelik saldırıların sürmesini isteyen Ben-Gvir, "Savaşın durdurulmasına karar verilirse bu hükümetin bir parçası olmayacağım." ifadesini kullandı.

- Aşırı sağcı Maliye Bakanı'ndan Gazze'ye saldırıların artırılması çağrısı

Ben-Gvir gibi aşırı sağcı ve Filistin karşıtı görüşleriyle öne çıkan Maliye sözde Bakanı Bezalel Smotrich de partisinin haftalık toplantısında Gazze'ye yönelik saldırıların artırılması çağrısı yaptı.

Smotrich, "Rehineleri gerçekten eve getirebilmemizin ve burada egemen ve güvenli bir Yahudi devleti olarak varlığımızı sürdürebilmemizin tek yolu budur." dedi.