Valentin Rosier, Beşiktaş'tan resmen ayrıldı

Beşiktaş'ın Fransız sağ beki Valentin Rosier, Siyah-Beyazlı takımdan ayrıldı. Rosier'in yeni takımı, Ligue 1 ekiplerinden Nice oldu.

Ekleme: 18.01.2024 14:36:53 / Güncelleme: 18.01.2024 14:36:53 / Spor
Destek için 

Süper Lig'de zirve yarışından kopan Beşiktaş'ta kadro revizyona uğramaya devam ediyor. Başkan Hasan Arat yönetiminde önümüzdeki sezonun planlarını yapmaya başlayan Kara Kartal, kadroda düşünülmeyen isimler ile yolları ayırıyor.

Olimpik Marsilya'ya transfer olan Jean Onana'nın ardından Beşiktaş'ta bir isim daha Fransa'nın yolunu tuttu. Siyah-Beyazlı ekibin son şampiyonluğunda taraftarların sevgisini kazanan Valentin Rosier, Ligue 1'in köklü ekiplerinden Nice'e transfer oldu. Beşiktaş, Fransız sağ bekin satın alma opsiyonuyla birlikte Nice'e kiralandığını kamuoyuna duyurdu.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada:

''Kulübümüz, profesyonel futbolcumuz Valentin Rosier'in 2023-2024 sezonu sonuna kadar geçici transferi hususunda OGC NICE kulübüyle ve oyuncuyla anlaşmaya varmıştır. Yapılan anlaşmaya göre OGC NICE kulübünün satın alma opsiyonu bulunmaktadır. Ayrıca oyuncunun 2023/2024 sezonu sonuna kadar ücreti OGC NICE kulübü tarafından karşılanacaktır" denildi.

Valentin Rosier, Beşiktaş kariyerinde 1 Süper Lig ve 1 Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. Rosier, bu sezon ise çıktığı 21 resmi maçta sadece 1 asist yapabilmişti.