Siyonistler kendi vatandaşlarını öldürdüler, cesetlerini almayı da reddettiler

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, siyonist rejimin abluka altındaki Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'te başlattığı bombardımanda eşi ve iki çocuğu siyonist rejim tarafından öldürülen işgalci esir Yarden Bibas'a ait yeni görüntüler paylaştı.

Ekleme: 07.01.2024 08:11:43 / Güncelleme: 07.01.2024 13:52:26 / Dünya
Destek için 

Kassam Tugayları, Telegram hesabından, Siyonist rejim bombardımanda eşi ve iki çocuğunu kaybeden İşgalci esir Bibas'a ait bir video paylaştı.

Görüntülerde Bibas, öldürülen eşi ve iki çocuğuna atıfta bulunup, Netanyahu'ya yönelik, "Buradan çıkıp onların (eşi ve çocukları) yasını mı tutacağım, yoksa onlarla birlikte toprağa mı gömüleceğim." sözlerine yer verdi.

Kassam Tugayları açıklamasında ise siyonist işgalcilerin bombardımanında öldürülen Bibas'ın eşi ve iki çocuğunun naaşlarını teslim etmeyi teklif ettiğini ancak Netanyahu hükümetinin söz konusu teklifi reddederek pazarlık yapmaya devam ettiği belirtildi.

Kassam Tugayları 30 Kasım'da paylaştığı görüntüde Bibas, Netanyahu'dan ağlayarak "Gazze'deki bombardımanlarda ölen üç aile üyesinin naaşlarının esir takası kapsamında İsrail'e götürülüp orada defnedilmesini" talep etmişti.