Öldürülen 2 işgalci daha kabullenildi! Tabii ki ikisi de rütbeli

Siyonist rejim, Gazze Şeridi'ndeki çatışmalarda 2 sözde askerinin daha öldürüldüğünü kabul etmek zorunda kaldı. İsmi açıklanan işgalcilerin ikisinin de üst düzey rütbeli olması dikkat çekti.

Ekleme: 31.12.2023 14:15:27 / Güncelleme: 31.12.2023 14:52:36 / Dünya
Destek için 

Siyonist işgal rejiminden yapılan yazılı açıklamada, Gazze Şeridi'nde etkisizleştirilen yeni askeri kayıplara ilişkin bilgi verildi.

Kara işgali sırasında Gazze'de iki askerinin daha öldürüldüğünü kabul etmek zorunda kalan İşgal rejimi, Gazze içinde Kassam Tugayları tarafından öldürülüp etkisiz hale getirilen askerlerinin sayısının 172'ye çıktığını iddia etti. Aslında bu sayının binin üzerinde olduğu kabul ediliyor.

Times of İsrael haber sitesinde, çatışmalarda telef olan sözde askerlerin "Binbaşı Eliraz Gasai ve Başçavuş Liav Seada" olduğu kaydedildi.

Buna göre, Gazze Şeridi'ne saldırıların ilk başladığı 7 Ekim'den bu yana telef olan işgalci sayısı sayısı, 172'si karadan işgal sürecinde olmak üzere 506'ya yükseldi.

Bilindiği gibi Siyonist rejim, ölen sözde asker sayısını açıklamamakta ısrar ediyor. Bu sayıyı açıklayan gazeteciler hapse atılıyor, haberin yayınlandığı gazete veya tv kapatılıp tüm mal varlığına el konuyor.