Umut Kervanı'ndan engelli vatandaşlara gıda yardımı

Umut Kervanı, Hatay'ın merkez ilçesi İskenderun'da bulunan konteyner kentte yaşayan engelli vatandaşlara ve ihtiyaç sahibi ailelere gıda dağıtımında bulundu.

Ekleme: 20.12.2023 17:05:10 / Güncelleme: 20.12.2023 17:07:55 / Güncel / Hatay Haberleri
Destek için 

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından deprem bölgelerinde yardım çalışmalarında bulunan Umut Kervanı, 10 aydır deprem bölgesindeki çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Umut Kervanı, Hatay'ın merkez ilçesi İskenderun'da bulunan konteyner kentte yaşayan engelli vatandaşlara ve ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu.

Çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Umut Kervanı Hatay Derneği Başkanı Necip Öner, şunları kaydetti:

"Bizler depremzede kardeşlerimizin birçok ihtiyacının olduğunu öğrendik. İnşallah bizler bu ihtiyaçlarını da yerine getireceğiz ve buna devam edeceğiz. Rabbim tüm hayırseverlerimizden razı olsun. Deprem bölgesindeki çalışmalarımız devam edecek. Veren el ile alan el arasında köprü vazifesi görmeye devam edeceğiz. İnşallah hayırseverlerimizin destekleriyle bu sayılarımızı daha da fazlalaştıracağız. Bu vesileyle hayırsever kardeşlerimize çağrıda bulunuyor, desteklerini sürdürmelerini istiyoruz. Şimdiye kadar yardımda bulunan ve bundan sonra da desteklerini esirgemeyecek olan hayırseverlere teşekkür ediyoruz." (İLKHA)