Şanlıurfa'da Gazze için kitlesel yürüyüşe davet

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda, önümüzdeki pazar günü kitlesel bir eylem yapılacağı belirtilerek Şanlıurfa halkı davet edildi.

Ekleme: 14.12.2023 22:35:18 / Güncelleme: 14.12.2023 22:37:33 / Güncel / Şanlıurfa Haberleri
Destek için 

Siyonist işgal rejiminin Gazze'de yaptığı soykırım ve katliamlara karşı tüm dünyada tepkiler devam ediyor.

7 Ekim Aksa Tufanından bu yana gerek STK'lar gerekse de siyasi partiler olarak mazlum Filistin halkının yanında olduğunu ortaya koyan Şanlıurfa, yeni bir programa hazırlanıyor.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda, önümüzdeki pazar günü kitlesel bir eylem yapılacağı belirtilerek, Şanlıurfa halkı davet edildi.

Peygamberler Şehri Şanlıurfa'dan Kudüs ve Aksa Tufanına Destek Temalı yürüyüş ve kitlesel basın açıklamasına davet afişleri, şehrin dört bir tarafındaki billboardlara asıldı.

Geniş katılımlı olması beklenen programa, HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı ve Filistinli isimlerin katılması da bekleniyor.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda, etkinliğin saat: 13.30'da Ali Şelli Parkında başlayıp, yapılacak yürüyüşten sonra Rabia Meydanında basın açıklaması ve konuşmaların ardından sona ereceği belirtildi. (İLKHA)