Direniş grupları Gazze'de ortak operasyonla 15 siyonist askeri pusuya düşürdü

HAMAS'ın askeri kanadı Şehit İzzeddin El Kassam Tugayları ile İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri, Gazze'de 15 siyonist askeri pusuya düşürerek öldürüp yaraladı.

Ekleme: 13.12.2023 17:05:03 / Güncelleme: 13.12.2023 17:06:37 / Dünya
Destek için 

Kassam Tugayları'ndan yapılan açıklamada, Kudüs Seriyyeleri mücahitleriyle yapılan ortak operasyonda Gazze Şeridi'nin merkezinde 15 askerden oluşan bir siyonist kuvvetin pusuya düşürüldüğü belirtildi.

Açıklamada, pusuya düşen siyonist kuvvetle sıfır mesafeden çatışmaya girildiği, mücahitlerin açtıkları ateş sonucu siyonistler arasında ölüm ve yaralanmaların meydana geldiği ifade edildi.

Açıklamanın sonunda, operasyon sonrası Kassam Tugayları ve Kudüs Seriyyeleri mücahitlerinin, bölgeyi ağır kalibreli havan toplarıyla bombaladığı kaydedildi.

Bu sabah El Kassam Tugayları ve Kudüs Seriyyeleri, 8 tank, 4 personel taşıyıcı ve 4 çeşitli askeri aracın imha edildiğini duyurmuştu.

İşgal ordusu, bugün Gazze Şeridi'ndeki direniş savaşçıları tarafından aralarında Golani ve Yiftah tugaylarından iki komutanın da bulunduğu 10 siyonist askerin öldürüldüğünü itiraf etmişti. (İLKHA)