Kassam açıkladı: Son 48 saatte 40 siyonist öldürdük

HAMAS'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, son 48 saatte 40 siyonist rejim sözde askerini öldürdüklerini duyurdu.

Ekleme: 11.12.2023 08:12:07 / Güncelleme: 11.12.2023 08:13:13 / Dünya
Destek için 

Kassam Tugayları'nın Telegram hesabından yapılan açıklamada, "Son 48 saatte Gazze Şeridi'ndeki çatışmaların tüm cephelerinde 44 askeri aracı tamamen veya kısmen imha ettik." ifadelerine yer verildi.

"Gazze Şeridi'ne karadan giren 40 siyonist rejim sözde askerini öldürdükleri ve onlarcasını yaraladıklarını" belirten Kassam Tugayları "bubi tuzakları ile çok sayıda binanın havaya uçurulduğu, işgalcilere ait saha komutanlığı merkezinin hedef alındığı, askerlerin toplandığı alanların havan topları ve kısa menzilli roketlerle hedef alındığı" bilgisine yer verdi.

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, dün yaptığı açıklamada, şu bilgileri vermişti:

-Mücahitlerimiz, ateşkesin bitiminden önceki noktalarda konuşlanmış veya yeni cephelere giren düşman kuvvetleriyle karşı karşıya geldi ve gelmeye devam ediyor.

-Mücahitlerimiz son 10 gün içerisinde 180 askerî aracı "tank, asker taşıyıcı, askerî buldozer" tamamen veya kısmen imha etmeyi başardı.

-Binalara saklanan işgal birliklerine anti-personel füzeleriyle saldırıp sıfır mesafeden işlerini bitirdik.

-Mücahidlerimiz siyonist araçlara El-Yasin 105, Tandom füzeleri ve Şavaz patlayıcı cihazlarıyla saldırdı. Çok sayıda işgal askerini öldürdük.

-El Kassam Tugayları, Gazze Şeridi yakınları olarak adlandırılan bölgeleri, Askalan, Beer'iseba ve Tel Aviv'de birçok bölgeyi onlarca farklı füzeyle bombaladı.

-Yaya kuvvetlerini hedef alma, keskin nişancı ateşleri, mayın tarlalarını patlatma dâhil çok sayıda özel operasyon gerçekleştirdik.

-Düşman, sonuncusu Kudüs'ün göbeği ve Batı Şeria genelinde olmak üzere Filistin genelinde hâlâ acı dolu darbeleri alıyor.

-Düşman çatışmanın tüm eksenlerinde başarısız olmuştur ve devam ettikçe daha başarısız olacaktır.

-Düşman bizden hâlâ darbe alıyor, gelecek olan ise daha büyük bir darbedir."