Hür Gençlik sabah namazında Gazze için duada buluştu

HÜDA PAR Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen sabah namazı buluşmasında bir araya gelen gençler, işgalci siyonist rejimin Gazze'ye yönelik saldırılarında şehid olanlar için dua etti.

Ekleme: 10.12.2023 12:25:05 / Güncelleme: 10.12.2023 12:51:17 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için 

HÜDA PAR Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanlığı'nın gençleri sabah namazını camide kılmaya teşvik etmek amacıyla başlattığı "Sabah Namazı Buluşmaları" aralıksız devam ediyor.

HÜDA PAR Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından başlatılan "Sabah Namazı Buluşmaları" programı kapsamında Ulu Camii'de bir program düzenlendi.

Sabah namazı buluşmasına erken gelen vatandaşlar, Kur'an-ı Kerim okuyup nafile namazı kıldı.

Sabah namazı buluşmasına gençler yoğun ilgi gösterirken, kimi vatandaşların çocukları ile birlikte camiye gelmesi renkli görüntüler oluşturdu.

Ezanın okunmasının ardından Ulu Camii İmam Hatibi Abdullah Oktay'ın imamlığında sabah namazı cemaatle eda edildi.

Namazın ardından Ulu Camii İmam Hatibi Oktay'ın Gazze için yaptığı duaya gençler de eşlik etti.

Siyonist işgal rejiminin ablukaya aldığı Gazze'de gerçekleştirdiği soykırım ve katliama tepki ve direnişe destek için düzenlenen sabah namazı buluşmasında eller Gazze için semaya kalktı.

Sabah namazının ardından cami avlusunda toplanan gençler ve cami cemaati HÜDA PAR Şahinbey İlçe Başkanı Muhammed Kiriş'in Gazze için yaptığı duaya âmin diyerek eşlik etti.

Kılınan namazın ardından Buca İlçe Müftüsü Kemal Demirel tarafından Gazze'de, Filistin'de, işgal rejiminin bombardımanında şehid olan Filistinliler için dualar edildi. Programın ardından katılımcılara çorba ikramı yapıldı.

Siyonist işgal rejiminin saldırılarının kınandığı programda bir açıklama yapan HÜDA PAR Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Üstündağ, Gazze'yi gündemde tutmak, Filistin davası zafere ulaşana kadar etkinliklere devam edeceklerini ve yapılan etkinliklere katılım sağlayacaklarını belirtti. (İLKHA)

İlgili Galeriler