Avrupa Yetim Eli'nden Afganistan'da kışlık giyim yardımı

"Kardeşlerimiz Üşümesin" teması ile kış yardım çalışmalarına başlayan Avrupa Yetim Eli, Afganistan'da 7 farklı medrese eğitim gören öğrenciye kışlık giyim yardımında bulundu.

Ekleme: 06.12.2023 14:09:22 / Güncelleme: 06.12.2023 14:11:44 / Dünya
Destek için 

Avrupa Yetim Eli tarafından yetim ve ihtiyaç sahibi çocukların kışı daha sıcak geçirebilmeleri geçtiğimiz ay "Kardeşlerimiz Üşümesin" teması ile başlatılan kışlık giyim yardımları devam ediyor.

Avrupa  Yetim Eli, proje kapsamından Başkent Kabil'de bulunan Hafsa Medresesi, Muhammed El Seybani Medresesi, Nurul İlim Medresesi, Ömer Bin Hattap Medresesi, Ömer Faruk Medresesi, Rahmet Medresesi ve Ubey Bin Kab Medresesinde eğitim gören ve tamamı yetim olan 300 öğrenciye kışlık giyim yardımında bulundu.

Yaptıkları yardım çalışması hakkında bilgi veren Avrupa Yetim Eli Afganistan Temsilcisi Muhammed Nurullah Haşimi, "Avrupa Yetim Eli Afganistan temsilciliği olarak, medreselerimizde eğitim gören ve  tamamı yetim olan 300 yetim öğrencilerimize hayırseverlerimizin destekleriyle kışlık giyim hediyesinde bulunduk. Bu projeye destek olanlardan Allah razı olsun." dedi. (İLKHA)

İlgili Galeriler