Zeytinburnu Kardeşlik Platformu'ndan Gazze yararına kermes

Yaklaşık 20 STK'nın birleşmesiyle oluşan Zeytinburnu Kardeşlik Platformu, Gazze yararına kermes düzenledi.

Ekleme: 23.11.2023 18:30:08 / Güncelleme: 23.11.2023 18:35:33 / Güncel / İstanbul Haberleri
Destek için 

Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı'ndan açılan ve 4 gün boyunca devam edecek olan kermesten elde edilen gelirlerin tamamı Gazze'ye gönderilecek.

Zeytinburnu Kardeşlik Platformu Başkanı Şahmerdan Tunç

İçerisinde sıcak yemek, giyim oyuncak, ev tekstili gibi birçok farklı ürünü barındıran kermes ile ilgili İLKHA muhabirine konuşan Zeytinburnu Kardeşlik Platformu Başkanı Şahmerdan Tunç, "Yaklaşık 19 derneğin katılımıyla Filistin-Gazze yararına kermes düzenliyoruz. Kermesimizde yiyecek, kıyafet, çocuk, kırtasiye reyonu var. Tamamen Filistin yararına düşündüğümüz bir çalışma. Buradan topladığımız yardımları Gazze'deki kardeşlerimize ulaştırmak için bu işi yaptık. Halkımızı bu yararlı çalışmaya destek vermeye davet ediyoruz. Bu konuda bilincimizi yüksek tutmalıyız. Rabbim bilincini yüksek tutanlardan eylesin. Emek veren tüm kardeşlerime platform adına teşekkür ediyorum." dedi.

Hayrat Vakfı Zeytinburnu Temsilcisi Mehmet Taşdemir

Kermese destek veren Hayrat Vakfı Zeytinburnu Temsilcisi Mehmet Taşdemir, "Zeytinburnu Kardeşlik Platformu olarak bu alandayız. Perşembe, cuma, cumartesi ve pazar günü devam edecek olan hayır çarşımıza tüm kardeşlerimizi bekliyoruz. Amacımız Gazze'de mazlum olan kardeşlerimizin bir nebze de olsun yaralarını sarabilmek, acılarını dindirebilmektir. Bu noktada Zeytinburnu halkımızı ve yakın ilçelerin desteğini bekliyoruz." diye konuştu. (İLKHA)

İlgili Galeriler